2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Saját csapattársa mondott rasszista viccet a világ egyik legjobb futballistájáról

Hirdetés

Saját csapattársa mondott rasszista viccet a világ egyik legjobb futballistájáról

A Kick It Out nevű diszkriminációellenes jótékonysági szervezet szerdán közölte, hogy „rengeteg” panasz futott be hozzá Bentancur megjegyzéseivel kapcsolatban. A középpályás azt mondta, hogy a dél-koreaiak „mind ugyanúgy néznek ki”.

A Tottenham közölte, hogy „segítséget nyújtanak” annak érdekében, hogy a 26 éves uruguayi a csapat többi tagjával együtt képbe kerüljön a klub sokszínűséggel, egyenlőséggel és befogadással összefüggő célkitűzéseivel, írja a The Guardian.

Beszéltem Bentancurral. Hibát követett el, amivel tisztában van, és bocsánatot kért. Soha nem akart szándékosan sértőt mondani. Testvérek vagyunk, és semmi sem változott. Túlléptünk az ügyön, egységesek vagyunk, és az előszezonban újra találkozunk, hogy aztán egy emberként harcoljunk a klubunkért”

– nyilatkozta Szon az eset után.

Hirdetés

„Sonny testvér! Bocsánatot kérek tőled a történtekért, ez egy nagyon rossz vicc volt” – írta a közösségi oldalán Bentancur.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/06/20/szon-hung-min-rodrigo-bentancur-rasszizmus-futball-tottenham-hotspur/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Szíjártó László, a győri ETO egykori aranycsapatának bajnok labdarúgója

A halálhírről az ETO FC oldalán számoltak be. Mint írták, Szíjártó László hosszan tartó, súlyos betegség …