2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rüdiger megalázó bakugrásai paprikázhatták fel a percek alatt fordító japánokat

Hirdetés

Rüdiger megalázó bakugrásai paprikázhatták fel a percek alatt fordító japánokat

Vírusként terjed az interneten egy jelenet a mérkőzésről, amely a Japán–Németország-találkozó 64. percében történt, amikor még magabiztosan vezettek a németek, sőt egyik helyzetet dolgozták ki – és puskázták el – a másik után.

Antonio Rüdiger, a Real Madrid védője komikus bakugrások közepette kísérte ki a labdát az alapvonalon túlra az azt megjátszani próbáló Takuma Aszano, a VfL Bochum csatára elől. A német játékos különös mozdulatait akár úgy is lehet interpretálni, hogy megalázta az ellenfelét. Nézzük:

In football as in life #Rüdiger????????, when you don’t respect others, others don’t respect you !! @DFB_Team_EN 1 – @jfa_en 2 @MovistarFutbol @FIFAWorldCup #Respect pic.twitter.com/h44NADPt0u

— Martín Ruiz S. (@MartinRuiz_GkC) November 23, 2022

Hirdetés

Valóban, futballpályán szokatlan mozdulatsor, mi több, utána, amikor visszafelé kocog Rüdiger, még mosolyog is, mintha kinevetné hoppon maradt ellenfelét. Mindez akkor történt, amikor még 1–0-ra vezettek a németek, és a játék képe alapján zsebükben érezhették a három pontot.

Csakhogy az 1–0-s vezetés nem garancia a győzelemre, az embernek simán bevillanhat az ökölvívás axiómája, miszerint a bokszoló egyetlen ütésre van a KO-tól. Mindaddig, amíg le nem kongatták a meccset. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/24/rudiger-megalazo-bakugrasai-paprikazhattak-fel-a-percek-alatt-fordito-japanokat-2-1-szenzacio-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dráma a pályán, dráma a lelátón: a német és a belga válogatott is kiesett

Dráma a pályán, dráma a lelátón: a német és a belga válogatott is kiesett

Horvátország–Belgium Fotó: Ozan Kose / AFP Hirdetés Horvátország–Belgium Fotó: Michael Steele / Getty Images Hungary …