2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rosszul lett, mentőautó vitte kórházba a 17-szeres magyar válogatott futballistát

Hirdetés

Rosszul lett, mentőautó vitte kórházba a 17-szeres magyar válogatott futballistát

A Vasas legendája sok nehézséggel nézett szembe életében, többek között agyvérzése és szívműtétje is volt már, most pedig újfent rosszul lett.

„Féltem őt, akkor is, amikor látszólag jobban van. A múlt héten még megünnepeltük a születésnapját, jókedvűnek tűnt, aztán két napja reggel mondta, hogy nem érzi jól magát. Azt hittem, valami vírus, mert rázta a hideg. Gondoltam, főzök neki egy jó forró teát, de mire elkészült, Sanyi magatehetetlenné vált. Nem tudott se beszélni, se mozogni. Rémisztő pillanatok voltak, de ezen egyszer már átestem vele, a korábbi sztrókjánál. Azonnal hívtam a mentőt, aztán vártuk a segítséget. Vártuk, de nem jött. Egy óra elteltével újra tárcsáztam, és a vonal túlsó végén azt mondta a diszpécser, akkor ezek szerint mégiscsak komoly a baj, és küldi a mentőt. Legszívesebben üvöltöttem volna vele. Két óra múlva érkezett meg az esetkocsi, a magatehetetlen Sanyit hordágyra tették, meg sem álltak vele a kórházig” – nyilatkozta a Sportalnak Müller Sándor felesége.

Miután megkapta az infúziót, Müller beszédkészsége úgy-ahogy visszatért, képes volt a minimális kommunikációra, de a teste nem engedelmeskedett. Csütörtök délután már tudott nyilatkozni, de a hangja még nagyon gyenge volt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/09/29/vasas-futball-magyar-valogatott-labdarugas-muller-sandor-mentok-korhaz-rosszullet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …