2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rosszul kezdett, de négy gólt lőtt a Fradi a Mezőkövesdnek

Hirdetés

Rosszul kezdett, de négy gólt lőtt a Fradi a Mezőkövesdnek

A hazai gárda nem fordított kellő figyelmet a kezdésre, így Nagy Dániel fejesével a 6. perc végén előnybe jutott a vendégcsapat, amely a folytatásban beszorult a térfelére. A Ferencváros azonnal felpörgette a ritmust, és játékában benne volt ugyan a gól, de a fegyelmezett kövesdiek kapujára ritkán jelentett direkt veszélyt. Az első félidő ötperces hajrájában aztán elég volt két villanás, és fordított a vendéglátó: 

előbb Botka Endre centerezését Frank Boli lőtte Antal Botond kapujába, majd formás akció végén Róbert Mak talált be Olekszandr Zubkov remek előkészítése után.

Hirdetés

A második játékrész elején bátran támadott a Mezőkövesd – Dibusz Dénesnek is akadt komoly védenivalója –, de az FTC 15 perc után rendezte sorait, és vissza tudta vinni a játékot a mezőnybe. A 67. percben a videobírós (VAR) visszajátszás megtekintése után ítéltek büntetőt a hazaiak javára, amit a sértett Myrto Uzuni váltott gólra. A hátralévő időben a vendégekben erő és tűz sem maradt, hogy felzárkózzanak, a hazaiak eközben a biztonságra koncentráltak, és járattak a labdát. 

Ennek megfelelően komoly helyzetek már nem adódtak, az eredmény az utolsó percig nem változott, de akkor Boli remek egyéni megmozdulás végén újra betalált.

A hajrában egy ütközés után az alig tíz perce becserélt Nguen Tokmac bicegve hagyta el a játékteret, és miután a hazaiak addigra már az összes cseréjüket kihasználták, a végjátékra tízen maradtak a pályán.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/08/14/amgyar-bajnoksag-otp-bank-liga-ferencvaros-mezokovesd-paks-debrecen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Selyemzsinór Pochettinónak, amiért lecserélte Messit

Selyemzsinór Pochettinónak, amiért lecserélte Messit

Khalifa Bin Hamad Al Thani, a katari emír, Tamim bin Hamad Al Thani közeli rokona …