2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rossi: Nem üzengetni és szövegelni kell, hanem mindent beleadni!

Hirdetés

Rossi: Nem üzengetni és szövegelni kell, hanem mindent beleadni!

Már rég kihunytak a kandeláberek a Szusza Ferenc Stadionban, amikor Szalai Attila, a Ciprus ellen 1–0-ra győztes magyar labdarúgó-válogatott egyik legjobbja még fáradhatatlanul osztogatta az autogramokat, és nyomta a közös szelfiket az őt elengedni nem akaró szurkolók körében. Aztán kigördült a stadionkapun a csapatbusz, Szalai felpattant társai mellé, a sofőr mögött ülő szövetségi kapitány mosolyogva kiintegetett az őt és csapatát éltető rajongóknak, majd a busz hangos „Marco Rossi!” kórus közepette elhajtott Telki felé.

Egyértelmű volt, hogy az első előkészületi mérkőzésünkön nyújtott nem éppen káprázatos teljesítmény ellenére tökéletes az összhang a publikum, valamint a csapat és szakvezetője között.

Hirdetés

Fél órával korábban a két kapitány és a péntek este a válogatottban debütáló ifjú apa, Hahn János értékelte a látottakat.

Nikosz Kosztenoglu ciprusi szövetségi kapitány:

Meg vagyok elégedve a csapatom hozzáállásával, hetven percig bírtuk, utána sajnos elfogyott az erőnk. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, örülök a néhány jó támadásunknak, mert kevés időnk volt felkészülni erre a mérkőzésre. Az első félidőben a magyarok egyetlen helyzetükből gólt szereztek, nekünk több lehetőségünk is adódott. Az utolsó húsz perc már a magyaroké volt. Szerintem nekünk is volt egy tizenegyesgyanús szituációnk. Minden jót és hosszú menetelést kívánok a magyaroknak az Eb-re.

D  AS20210604122

Fotó: Kovács Tamás / MTI

Hahn János, az ifjú apa:

Az egész napom kaotikus, szürreális volt, nem tudom szavakkal leírni, amit most érzek. Előbb apának lenni, majd belépni a stadionba, a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/06/05/rossi-nem-uzengetni-es-szovegelni-kell-hanem-mindent-beleadni-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Igaz a hír: Nápolyból keresik Rossit, de csak a felesége és a gyerekei

Igaz a hír: Nápolyból keresik Rossit, de csak a felesége és a gyerekei

Rekkenő hőségben tartotta meg csütörtökön Telkiben búcsú-sajtóértekezletét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Mielőtt …