2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rossi: Jobbak voltak a bolgárok, nekünk szerencsénk volt

Rossi: Jobbak voltak a bolgárok, nekünk szerencsénk volt

3-1-es győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott Bulgáriában, az Európa-bajnokság pótselejtezőjének elődöntőjében, így egy lépésre került attól, hogy Eb-résztvevő legyen.

A találkozó után Marco Rossi szövetségi kapitány értékelt.

Egyrészt nagyon boldog vagyok, mert sikerült továbbjutnunk, és természetesen nagyon örülök a győzelemnek. Másrészt azonban nem örülök annak, hogy milyen stílusban futballoztunk. Őszintén el kell ismerni, hogy a bolgárok jobban játszottak a mérkőzés egyes periódusaiban, mi viszont szerencsések voltunk, ennek köszönhetően nyertünk. Ez az első alkalom mióta szövetségi kapitány vagyok, hogy gyenge játékkal jó eredményt értünk el, ez talán annak köszönhető, hogy a fiúk keményen küzdöttek a sikerért”

– mondta Marco Rossi, aki szerint a rosszabb játék okai közé tartozott, hogy nem sikerült betartani a megbeszélt taktikát, illetve a mérkőzés tétje több játékosát is nyomta.

Az olasz szakvezető szerint csapatából a kapus Gulácsi Péter nyújtotta a legjobb teljesítményt.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20201009_Rossi_Bulgaria_Eb_selejtezo#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Győzött és már harmadik az Inter a Serie A-ban

Győzött és már harmadik az Inter a Serie A-ban

A szombati játéknap komoly meglepetéssel kezdődött, az Atalanta ugyanis hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett a …