2020. december 3., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ronnie O’Sullivan: Gondolkodás nélkül abbahagynám a sznúkert, ha…

Hirdetés

Ronnie O’Sullivan: Gondolkodás nélkül abbahagynám a sznúkert, ha…

Minden idők legnagyobb játékosának tartott O’Sullivan éleslátó és önreflexív beszámolót nyújt, amikor felidézi világbajnoki döntő győzelmeihez kapcsolódó személyes emlékeit,

amelyek egyben a sznúkertörténelem legdíszesebb karrierjének legfontosabb mérföldkövei is az elmúlt 28 évben.

Hirdetés

A „Rakéta” számos olyan témát is megvitat a beszélgetés során, amelyek a sznúker egyik legérdekesebb szereplőjévé tették őt, de mesél a korán jött sikerrel jelentkező kihívásokról és a depresszióval szembeni személyes küzdelmeiről egyaránt.

Nemrégiben egy podcastban O’Sullivan azt mondta, a sznúker iránti vágyainak vannak korlátai, a rá nehezedő nyomás miatt pedig nem mindig élvezi a játékot.

Sokszor előfordul, hogy néha el kell engedni olyan dolgokat, amiket szeretünk csinálni, hogy később újra megtaláljuk hozzá a motivációt. Rengeteg mindennel foglalkozom most, amelyek mind a sznúker előtt vannak a rangsorban. Ha valaki most azt mondaná, hogy Ronnie, választanod kell a sznúker és az egyéb üzleti feladataid és a sporton kívüli dolgaid között, gondolkodás nélkül abbahagynám.

A hatszoros világbajnok társadalmi szerepvállalása is említésre kerül: írt már egy bűnügyi regényt, valamint társszerzője egy szakácskönyvnek, amelyekben nemcsak a testnek, az elmének is vannak receptek. Egy versenyen pedig rózsaszínre festett körmökkel hívta fel a figyelmet az emlőrák veszélyeire.

Fontos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/11/17/snooker_ronnie_o_sullivan_eurosport_interju/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pelé és Maradona relikviáit együtt árverezik el

Pelé és Maradona relikviáit együtt árverezik el

Maradona és Pelé futballrelikviái is szerepelnek a kínálatban azon a nagyszabású árverésen, amelyet csütörtökön (november …