2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rommá törték a Chelsea sztárjának luxusautóját

Rommá törték a Chelsea sztárjának luxusautóját

Amszterdamban érte baleset Hakim Zijes luxusautóját, egy Rolls-Royce Cullinant. A jelek szerint a járművel felhajtottak a járdaszegélyre, és egy kerékpártárolónak ütköztek. Az említett luxusautó a The Sun szerint 360 ezer fontba, azaz átszámítva megközelítőleg 160 millió forintba kerülhet.

Annak ugyan nincs semmi jele, hogy Zijes az autóban ült volna a beleset pillanatában, de a volán mögött ülő sofőrt a jelentések szerint őrizetbe vették.

Nem ez az első eset, hogy a labdarúgó autója egy baleset szereplője lett, a De Telegraaf szerint Zijes autója július 31-én, egy forgalmas kereszteződésben összeütközött egy Volkswagen Polóval.

Rolls-Royce (black badge) Owned By Chelsea Star Hakim Ziyech slammed into a Volkswagen Polo on Sunday evening around half past six.
According to the first rumors, the former Ajax would have “lent his car to a friend” and was not in the vehicle at the time of the accident. <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/08/12/hakim-zijes-labdarugas-luxusauto-baleset/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hová fajul a világ? Nem engedték be az aligátort a mérkőzésre

Hová fajul a világ? Nem engedték be az aligátort a mérkőzésre

A világ számos pontján lehet terápiás állatokat, vakvezető kutyákat, rendőrlovakat látni a sportrendezvényeken, most azonban …