2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Roland Garros: Bundázással vádolják Babosék korábbi ellenfelét

Roland Garros: Bundázással vádolják Babosék korábbi ellenfelét

Bundázás gyanúja miatt nyomozás indult a francia nyílt teniszbajnokság egyik női párosmérkőzésével kapcsolatban.

Az illetékes ügyészi hivatal kedden közölte, hogy csoportosan elkövetett csalás, illetve aktív és passzív korrupció gyanúja merült fel a második fordulóban rendezett Andreea Mitu, Patricia Maria Tig (román)-Jana Szizikova, Madison Brengle (orosz, amerikai) meccsen. A múlt csütörtökön indult nyomozást a francia rendőrség versenyekkel és szerencsejátékokkal foglalkozó központi hivatala végzi.

A Roland Garros szervezői további felvilágosítást nem adtak, ahogy a sportág hasonló ügyeivel foglalkozó független szervezet, a TIU (Tennis Integrity Unit) sem kommentálta a hírt.

A nyolcaddöntőbe kerülésért rendezett találkozót a román duó nyerte, melyet a következő fordulóban, vasárnap Babos Tímea és Kristina Mladenovic búcsúztatott. A magyar teniszező és párja már az elődöntőbe is bejutott.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20201006_Roland_Garros_Bundazassal_vadoljak_Babosek_korabbi_ellenfelet#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

„Fuck off SZFE” – üzente a ferencvárosi B közép a szombati rangadón

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/25/fuck_off_szfe_-_uzente_a_ferencvarosi_b_kozep_a_szombati_rangadon/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …