2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rio mardosó fájdalmát Tokióban enyhítené

Hirdetés

Rio mardosó fájdalmát Tokióban enyhítené

Kasza Róbert maga döntött úgy, hogy a következő három hétben olyan életet kell élnie, mintha remete lenne. Ez sportolói nyelvre lefordítva azt jelenti, hogy csak az edzőivel és az edzőtársaival fog találkozni, a tatai táborban berendezkedve építi fel azt a Kasza Róbertet, aki a londoni 12. helyét felülmúló teljesítményre lehet képes a tokiói olimpián.

Kasza mellett a nála is idősebb honvédes Marosi Ádám képviseli a magyar színeket az olimpián. Egyedűláálló az öttusa történetében, legalább is azóta, hogy új forgatókönyvet írtak az ötkarikás versenyeknek, hogy egy nemzet két öttusaveteránt küld a csatába. A 37. születésnapja előtt álló Marosi, és a nála két évvel fiatalabb Kasza külön-külön és az átlagéletkorukkal is az olimpiai mezőny rangidőseiként veszik fel a küzdelmet a náluk fiatalabb vetélytársaikkal, akiknek idén már többször is az orrukra koppintottak. Nem mellékesen kilenc éve, Londonban is a Marosi-Kasza páros versengett a világ legjobbjaival.

Falat emel maga köré

Hirdetés

Rengeteg munkát fektettem abba, hogy kilenc év után újra olimpikon lehessek. Sok lemondással és nem kevés bizonytalansággal járt együtt ez a hosszú út, aminek a vége felé közeledve most úgy döntöttem, hogy falat emelek magam köré. Kérem, senki se tekintse sértésnek, ha nem fogadom a hívásokat, vagy ki is kapcsolom a telefonomat, mert csak az edzésekkel akarok foglalkozni, a testi-lelki ráhangolódásommal. Tata kiválóan szolgálja ezt a célt, ahol a velem együtt ott készülő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/07/03/rio-mardoso-fajdalmat-tokioban-enyhitene/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Horror a pályán: vérüket adták a török röpislányok a győzelemért

Horror a pályán: vérüket adták a török röpislányok a győzelemért

Történt ugyanis, hogy az egyik labdamenet alatt két török játékos, Cansu Ozbay és Meliha Ismailoglu egyszerre …