2023. december 12., keddMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.12. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Részvételi csúcs a hazai világbajnokságon, a szakvezetés három-négy érmet vár

Hirdetés

Részvételi csúcs a hazai világbajnokságon, a szakvezetés három-négy érmet vár

Mészáros János, a Magyar Karate-szakszövetség (MKSZ) elnöke a vb pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, a versenyzői létszám akár további 100 fővel emelkedhet, mert lesznek, aki csak csapatban indulnak, illetve többen még vízumra várnak. Az elnök beszámolt róla, hogy az esemény tulajdonképpen már elkezdődött, mert 500 bíró és 400 edző már napok óta Budapesten tartózkodik, és képzéseken vesznek részt.

Schmidt Gábor, sportigazgatási és fejlesztési ügyekért felelős helyettes államtitkár hangsúlyozta, hogy a kormány kiemelten támogatja a vb megrendezését, mert az esemény növeli Magyarország jó hírnevét, továbbá felhívja a figyelmet a sportolás fontosságára.

A rendezésben a karate szakszövetség partnere a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség, amelynek vezérigazgatója, Sas András közölte: a labdarúgó Európa-liga-döntő, a női kézilabda Final Four és az atlétikai világbajnokság után a karate-vb idén a negyedik olyan kiemelt sport világesemény, amelynek következtében Magyarország néhány napra ismét a sportvilág fókuszába kerül.

Hirdetés

Falusi Márton, a hazai szövetség alelnöke jelezte, közel telt ház lesz a vb-n a Papp László Budapest Sportarénában, ahol hat tatamit állítanak fel. Ezúttal 5000-en férnek majd el a nézőtéren és további 2000 helyet tartanak fenn az éppen nem versenyző csapattagoknak és edzőiknek. Megemlítette, hogy új szabályok debütálnak Budapesten, hiszen a küzdelemben bevezetik az elektronikus pontozást. Jegyeket még […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/10/20/reszveteli-csucs-a-hazai-vilagbajnoksagon-a-szakvezetes-harom-negy-ermet-var/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …