2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Remekül állnak a magyarok a világbajnokságon

Remekül állnak a magyarok a világbajnokságon

Hektikus napon van túl a negyedik footgolf világbajnokság közel ezerfős mezőnye. Az eddigi leghosszabb napot tudták maguk mögött úgy, hogy mégsem ért véget teljesen a csütörtöki versenynap. A legtöbb figyelmet a játék mellett a radarkép és az időjárás-előrejelzés kapta. Hatalmas vihar és villámlás közeledett a térség felé, ezért a szervezők a játékosok egészségét szem előtt tartva (nem beszélve a játszhatóságról) délután felfüggesztették a versenyt – írja honlapján a Magyar Footgolf Szövetség. 

Végül a vihar elkerülte a pályákat, így a játék folytatódhatott. Ez viszont azzal járt, hogy nem tudta mindenki befejezni a 18 szakaszt. Ezt péntek reggel, helyi idő szerint 8 órától pótolják a játékosok (magyar részről Nagy Anett, Tajtyi Ákos és Nagy István érintett).

A második […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/06/02/magyar-footgolf-valogatott-orlandoi-vilagbajnoksag-negyedik-nap/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Fordított az első félidő végén a Fradi! - A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

Fordított az első félidő végén a Fradi! – A Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzés percről percre

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/sport/futball/2023/09/21/europa-konferencialiga-ferencvaros-csukaricski-csoportmerkozes-percrol-percre-kozvetites/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …