2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rebrov Kubatovról, a tiszteletről és a ferencvárosi folytatásról is beszélt

Hirdetés

Rebrov Kubatovról, a tiszteletről és a ferencvárosi folytatásról is beszélt

A 46 éves edzővel sorozatban harmadszor lett magyar bajnok az együttes, amely az elmúlt két évben az Európa-ligában és a Bajnokok Ligájában is bejutott a csoportkörbe.

Kubatov Gábor klubelnök nemrégiben arról beszélt, hogy az ukrán tréner február 10-én felmondott a csapatnál, ahová 2022-ig szerződés kötötte. 

Hosszú ideig voltam csendben, olvastam a velem kapcsolatban megjelent írásokat, de nem akartam ezeket kommentálni, mert tiszteletben tartottam a klubbal kötött szerződésemet. Ugyanakkor úgy tűnik, itt az idő beszélni, mert ez az egész helyzet rendkívül dühítő

Hirdetés

– kezdte interjúját Rebrov, aki részletezte az átigazoláspolitikával kapcsolatos nézeteltéréseket is.

Az év elején volt néhány nézetkülönbség, ami után mondtam az elnöknek, hogy nem értek egyet néhány dologgal. Úgy vélem, azok után, hogy nyertünk három bajnoki címet, eljutottunk az Európa-liga és a Bajnokok Ligája csoportkörébe, határozottan megérdemlem, hogy a véleményem kikérjék, mielőtt új játékos érkezik. Az elnök biztosított róla, hogy nem lesz átigazolás a beleegyezésem nélkül… aztán szerződtettek még egy játékost.

A kialakult helyzet miatt Rebrov elbeszélgetett ügynökével, Varga Sándorral, akinek elmondta, hogy nem kíván így dolgozni a jövőben.

Nem volt szó a szerződés felbontásáról vagy arról, hogy távozom.

Az ukrán tréner elmondása szerint megkérte ügynökét, hogy szervezzen a vezetőséggel egy találkozót, amelyen megvitathatják a kérdéses dolgokat, de erre hónapokkal később sem került sor.

Tudom, hogy Kubatov Gábor az ország kormányának alkalmazottja, ugyanakkor a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/06/03/rebrov-kubatovrol-a-tiszteletrol-es-a-ferencvarosi-folytatasrol-is-beszelt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Igaz a hír: Nápolyból keresik Rossit, de csak a felesége és a gyerekei

Igaz a hír: Nápolyból keresik Rossit, de csak a felesége és a gyerekei

Rekkenő hőségben tartotta meg csütörtökön Telkiben búcsú-sajtóértekezletét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Mielőtt …