2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rasovszky Kristóf és Olasz Anna nyert a nyíltvízi-ob-n

Hirdetés

Rasovszky Kristóf és Olasz Anna nyert a nyíltvízi-ob-n

Szegeden, a Maty-éri evezős pályán rendezett 10 kilométeres viadalon az olimpiai kvótás Rasovszky már az első körben hatalmas iramot diktált, egyedül veszprémi klubtársa, a medencében tokiói induló, Kalmár Ákos tudott vele tartani. Utóbbi ugyan egy időre meg is előzte az utolsó kanyar előtt Rasovszkyt, a nyíltvízi olimpikon azonban a hajrában rátett egy lapáttal és diadalmaskodott.

Az elején meg akartam pörgetni kicsit, hogy csak az maradjon az élbolyban, akinek komoly tervei vannak ma. Aztán kicsit visszább vettem a tempót, segítettem kicsit lábvízzel a korosztályos klubtársakat, majd a hajrában jött megint a komoly csata Ákossal. Egy időre kicsit elém is tudott jönni, de aztán az utolsó forduló után elkezdtem hajrázni, és akkor sikerült visszaelőzni. Elégedett vagyok az úszással, most jöhetnek az újabb gyakorlások a Hévízi-tóban, hetente egyszer nyomok kábé hét-nyolc kilométert, harminc fokos a víz, ez készít fel Tokióra – remek hír, hogy elég jól bírom, még hajrázni is tudok”

– mondta a magyar szövetségnek az öt kilométeren világbajnok Rasovszky.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/uszas/2021/06/06/nyilvizi-uszas-orszagos-bajnoksag-rasovszky-kristof-olasz-anna/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így változik a közlekedés a portugál-francia meccs miatt

Így változik a közlekedés a portugál-francia meccs miatt

A szerdai portugál−francia meccs miatt is lezárások és járatsűrítések lesznek Budapesten − közölte a Budapesti Közlekedési …