2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Rasovszky első lett, mégsem ő nyerte a világkupaversenyt

Hirdetés

Rasovszky első lett, mégsem ő nyerte a világkupaversenyt

A magyar szövetség beszámolója szerint az olimpiai ezüstérmes sportoló hatalmas párbajt vívott az összetettben vezető francia Marc-Antoine Olivierrel, és a végén előbb ért a panelhez, ám annak szabályszerű megütését kissé ellentmondásosan bírálták el, és végül a franciát hozták ki győztesnek.

A videózás alapján az látszik, hogy én érek oda előbb, de nem érem el a panelt, aztán a visszanyúlásnál én ütöm meg előbb, viszont a bírók végül úgy látták, hogy Olivier elsőre mégiscsak megérintette valahogy, így őt hozták ki elsőnek – idézte fel a történteket Rasovszky. – Kicsit bosszant, hiszen egy darabig én szerepeltem az első helyen a végeredményben, de annyira azért nem kesergek. Inkább örülök annak, hogy egész évben sikerül tartani a jó formát, hiszen még akkor sem ment rosszul az úszás, amikor Tokió után kevesebbet dolgoztunk, meg pihentem is egy kicsit.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/uszas/2021/12/12/rasovszky-elso-lett-megsem-o-nyerte-a-vilagkupaversenyt/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

A The Athletic című szaklap online kiadása hétfőn írt arról, hogy a Brentford a következő …