2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Putyin fúrta meg a háttérben a Szuperligát?

Hirdetés

Putyin fúrta meg a háttérben a Szuperligát?

A német Süddeutsche Zeitung értesülései szerint Vlagyimir Putyin felhívta a Chelsea-tulajdonos Roman Abramovics orosz oligarchát, és a Szuperligától való elállásra kérte. Az új versenysorozat beindítása ugyanis az UEFA-főszponzorának, a Gazprom orosz állami óriásvállalatnak, a világ legnagyobb földgázkitermelőjének az érdekeit sértette volna.

A német lap úgy tudja, hogy a Szuperliga beindításának a tényleges finanszírozója nem is az amerikai JP Morgan bankház lett volna, hanem valójában Szaúd-Arábia. A katari tulajdonú Paris Saint-Germain azért tartotta magát távol már a kezdetektől a Szuperligától, mert a két olajmonarchia, Katar és Szaúd-Arábia között évek óta feszült a viszony.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/04/23/szuperliga-putyin-abramovics-chelsea-real-madrid-szaud-arabia-foci-florentino-perez/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Módosul az F1-es versenynaptár, nincs Török Nagydíj

Módosul az F1-es versenynaptár, nincs Török Nagydíj

A Kanadai Nagydíj helyére beugró Törökország mégsem tudja megrendezni a Formula–1-es világbajnoki futamot júniusban, így …