2020. november 30., hétfőMa Taksony napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.30. Taksony Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Pontokat vesztett a listavezető Loki Csákváron

Hirdetés

Pontokat vesztett a listavezető Loki Csákváron

 

 

LABDARÚGÓ NB II
17. FORDULÓ

AQVITAL FC CSÁKVÁR–DEBRECENI VSC 11 (10)
Csákvár,
Tersztyánszky Ödön Sportközpont, zárt kapuk mögött. Vezette: Csonka Bence (Szalai Balázs, Mohos Milán)
AQVITAL: Markek – Posztobányi, Albert I., Nándori – Major (Vörös T., 80.), Mészáros D., Madarász, László N. (Baracskai, 85.) – Kocsis B. (Gambajar, 87.), Daru, Sejben. Vezetőedző: Visinka Ede
DVSC: Gróf – Bényei (Szatmári Cs., a szünetben), Kinyik, Pávkovics, Korhut (Ferenczi J., a szünetben) – Varga J. (Haris, 72.) – Dzsudzsák, Bódi, Pintér Á. – Bárány (Bévárdi, 60.), Szécsi M. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Daru (10) a 10., Szécsi M. (11) a 66. percben
MESTERMÉRLEG
Visinka Ede:
Kár a kihagyott tizenegyesért, közel álltunk a még nagyobb bravúrhoz. A bajnokság toronymagas favoritjától megérdemelten vettünk el pontot, és ez erőt kell, hogy adjon a folytatásra.
Kondás Elemér:
Jó meccset játszottunk, kár, hogy nem láthatták a szurkolók. Mindkét oldalon sok helyzet volt, mi sajnos csak körbelőttük a kaput. A Csákvár nem egy tizenkilencedik helyezett csapat…

ÖSSZEFOGLALÓ

Hirdetés

Az első félidőben a hazai együttes igyekezett teljesen „besűrűsödni” a kapuja elé, így a komótosan futballozó vendéggárda nem igazán tudott nagy helyzetet kialakítani. A csákváriak első támadása viszont azonnal góllal végződött – Daru Bence szezonbeli 10. találatát szerezte már, pedig a koronavírus-járvány miatt több meccset is kénytelen volt kihagyni –, s attól kezdve még inkább kivárásra játszhatott a vendéglátó. Ez a stílus nem ízlett a Lokinak, miközben védelme többször is zavarba jött a jól kontrázó hazaiak lendületes támadásaitól, Dzsudzsák Balázsék nem találtak fogást a csákváriak hátsó alakzatán.

A szünet után minden ott folytatódott, ahol negyedórával korábban befejeződött. Ment előre a Loki, de nagy helyzete ismét csak az Aqvitalnak volt, ám Daru kihagyta a jogosan megítélt tizenegyest. Ez pedig gyorsan megbosszulta magát, Szécsi Márk nem hibázta el első kínálkozó lehetőségét. Ezt követően felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de újabb gól már nem született. A Csákvár közel állt a még nagyobb bravúrhoz, de az elhibázott büntető megbosszulta magát. 1–1

PERCRŐL PERCRE:

Vége a találkozónak, a Csákvár egy pontot elvett a listavezetőtől.

A játékvezető 4 perc hosszabbítást rendelt el!

85. perc: Mindkét csapat cserélt: László Baracskai az egyik, Dzsudzsák Kenderesi a másik oldalon.

79. perc: Major Gergőt Vörös Tamás váltja a hajrára.

78. perc: Haris csúnyán rácsúszott Kocsis lábára, megúszta sárgával.,

76. perc: Kocsis jobb oldali szabadrúgása után Madarász elé pattant a labda, aki 10 méterről,óriási helyzetben, a jobb sarok mellé lőtt.

72. perc: Negyedik vendégcsere: Varga le, Haris be.

66. perc: A kihagyott tizenegyes máris megbosszulta magát, Ferenczi bal oldali beadásét középen többen is elvétetté, érkezett Szécsi és 8 méterről a kapu közepébe bólintott, 1–1.

64. perc: Szatmári a tizenegyes ponton buktatta Darut, tizenegyes. A sértett büntetőjét Gróf vetődve hárította.

60. perc: Újabb debreceni csere, Bárányt Bévárdi váltja.

53. perc: Ez csak Grófon múlott! Major a tizenhatos jobb sarkáról megeresztett lövésébe belelépett egy védő, a felpörgő labda életveszélyesen csapódott le a hosszú saroknál, a Loki kapusa azonban óriási bravúrral szögletre tudott menteni.

50. perc: Ferenczi János azonnal munkát adott Markeknek, 14 méteres ballábas lövését azonban öklözve hárította a hazaiak kapusa.

48. perc: Daru reklamálásért sárga lapot kapott.

46. perc: Megkezdődött a második félidő. A szünetben kettőt is cserélt a Loki, Korhut és Bényei helyére Szatmári és Ferenczi érkezett.

Csonka Bence játékvezető lefújta az első félidőt.

45. perc: Albert sárga lapot érően állította meg Bárányt a csákvári kaputól 20 méterre. Bódi szabadrúgása a sorfalban halt el.

43. perc: Markek rossz kirúgása után azonnal kontrázott a Loki, Bárány került nagy helyzetbe a jobbösszekötő helyén, de 10 méterről nem találta el a hosszú alsőt.

41. perc: Szécsi Márk lépett ki középen, Nándorival nagy versenyfutásban volt, végül a védő szorításában az ötös bal sarkáról nem találta el a hosszút.

37. perc: Major lökte ki az oldalvonal mellett Pávkovicsit, a játékvezető túl szigorúan felmutatta neki a sárgát.

28. perc: Ismét meleg pillanatok a Loki kapuja előtt, Sejben csapot két embert is a tizenhatos bal oldalánál, pontosan gurított vissza Mészáros elé, aki futtából, 20 méterről alig lőtt a sarok mellé.

21. perc: Máris itt a kontra, Kocsis megkerülve Korhutot harcolt ki magánbak lövőhelyzetet a jobbösszekötő helyén, de 15 méterről nem találta el a rövid alsót.

21. perc: Éledezik a Loki: Korhut 15 méteres bal lábas lövését a bal kapufa hárította.

20. perc: Dzsduzsák jobb oldali beadását Bárány középen  pontosan fejelte le Szécsi elé, aki 16 méterről megcélozta a bal alsót, Markek azonban hihetetlen bravúrral kitenyerelte a labdát.

17. perc: Sakk-matt a Loki védelme, Major a jobb oldali alapvonalról pontosan gurított vissza, a rövid ötösnél érkezett Daru aki azonnal kapura tűzte, a debreceniek szerencséjére egy védő még hozzáért, így a bal kapufát leborotválva szögletre pattant a labda.

10. perc: Albert szerzett harcosan labdát a csákvári térfél közepén, bátran kihozta a felezővonalig, majd remek indítással szolgálta ki Darut, aki kihasználva, hogy Pávkovics elcsúszott, 12 méterről, a jobbösszekötő helyéről, a tehetetlen Gróf mellett a kapu közepébe lőtt, 1–0.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés: a hazaiak tiszta sárgában, a vendégek tiszta pirosban léptek pályára.

A hazai oldalon egy régen látott játékos is helyet kapott a kezdőben: Sejben Viktort még az augusztus közepén lejátszott negyedik fordulóban állította ki a játékvezető, s csak most telt le három hónapos eltiltása.

Ahogy az várható volt, a Lokinál a szünetben felépültek a sérültek, meggyógyultak a betegek, így a legerősebb tizenegyet küldheti pályára Kondás Elemér vezetőedző. Mindennél többet mond a két együttes erejéről: Dzsudzsák Balázsnak egyedül több válogatott meccse van, mint a Nándori, Kocsis, Major, Posztobányi, László hazai ötösfogatnak az NB II-ben.

Ha létezik találkozó az NB II-ben, ahol egyértelmű esélyesként lehet megjelölni az egyik csapatot, az a ma esti csákvári mérkőzés. Az elmúlt két évtized legeredményesebb magyar együttese, a hétszeres élvonalbeli bajnok, a másodosztály jelenlegi listavezetője, a Loki a 19. helyen szerénykedő Aqvital FC gárdájánál vendégeskedik. De fogalmazhatunk úgy is, a másodosztály leggólerősebb alakulata a mezőny leggólképesebb védelmével rendelkező Fejér megyei tizeneggyel találkozik. A DVSC 37 gólt szerzett, a Csákvár 37-et kapott… Csoda, ha mindenki – totónyelven fogalmazva – országos kettest vár az összecsapástól?

 

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Lássuk, mire jut a listavezető Loki a legutóbbi négy meccséből hármat megnyerő Csákvár otthonában!

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-aqvital-fc-csakvar-dvsc-2796175

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

38 évesen elhunyt a magyar bajnok bokszoló

38 évesen elhunyt a magyar bajnok bokszoló

A szakportál beszámolója szerint a budapesti illetőségű, kifejezetten népszerű sportember 2016-ban vívta utolsó mérkőzését (még abban …