2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Piqué szerelme pánikrohamot kapott, kórházban ápolják

Hirdetés

Piqué szerelme pánikrohamot kapott, kórházban ápolják

Pedig minden olyan idillinek tűnt. Gerard Piqué, a futballtól nemrégiben visszavonult Barcelona-sztár és új szerelme, Clara Chía Martí a hétvégét a Pireneusokban, Cerdanyában töltötték, az exfutballista magashegyi nyaralójában. Kirándultak, mountain-bike-on kerekeztek kinn a természetben, és úgy tervezték, hogy este elmennek a Oques Grasses katalán rockzenekar barcelonai koncertjére, a Palau Sant Jordiba. 

De nem mentek, mert Clara Chía nem érezte jól magát. És a rosszullét nem csillapult, olyannyira nem, hogy hétfő délután sürgősen be kellett szállítani a fiatal lányt egy barcelonai magánklinikára.

A diagnózis: pánikroham. 

Hirdetés

A katalán bulvármédia olyan intenzitással követte és követi Piqué és Clara Chía románcát, hogy az már túl sok a tapasztalatlan fiatal lánynak. A pár nem tud úgy kimenni az utcára, hogy ne villanna a fényképezőgép vakuja, a paparazzók állandóan lesben állnak Piqué háza előtt. 

Clara Chía azt is nehezen viselte, hogy Shakira, a megcsalt asszony, Piqué két gyermekének anyja nemrégiben kirukkolt egy erősen célzatos slágerrel, amelyben arról énekelt, hogy kár volt egy Ferrarit egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra cserélni. Természetesen Piquének. És szintén természetesen a Ferrari és a Rolex a kolumbiai énekesnő volt, a Twingo és a Casio pedig Clara Chía… Ez bizony rosszulesett a lánynak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/01/31/pique-clara-chia-panikroham-korhaz-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elárulta titkát az Iglói-módszerrel készülő norvég futózseni

Elárulta titkát az Iglói-módszerrel készülő norvég futózseni

A világ 2018-ban csodájára járt egy 17 éves norvég atlétának, aki a berlini Európa-bajnokságon két …