2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Piqué már unta a futballt, ebéd után a hőségben nem volt kedve kimenni a pályára

Hirdetés

Piqué már unta a futballt, ebéd után a hőségben nem volt kedve kimenni a pályára

A vasárnapi El Clásico előestéjén jelent meg a Gerard Piquével készített interjú az El País című spanyol lapban, amelyben a Barcelona tavaly ősszel visszavonult ikonja kényes kérdéseket érintett.

Beszélt

  • arról, miért vonult vissza tavaly november 4-én, 35 évesen;
  • arról is, megbánta-e a sokakat meglepő döntését;
  • az új kihívásokról;
  • a Negreira-ügyről;
  • arról is, miért motiválja a pénztermelés, amikor már van neki dögivel;
  • végül arról is, hogy hallotta-e Shakira dalait, amelyekben őt ócsárolta.

Gerard Piqué, az FC Barcelona társkapitánya, a 102-szeres válogatott, világ- és Európa-bajnok védő tavaly november 4-én jelentette be visszavonulását. Akkor már javában cikkeztek kapcsolata megromlásáról Shakirával, a kolumbiai énekesnővel, két gyermekük anyjával, a szakítás hamarosan meg is történt. 

Azt követően most adott először komolyabb interjút a most már kizárólag üzletember egykori futballista. Piqué az El Paísnak először arról beszélt, hogy manapság már túlságosan is kalodába zárják a klubok a játékosokat.

Hirdetés

A labdarúgók szeretik a közösségi platformokon élni az életüket, a klubok viszont azt szeretnék, hogyha semmi sem jelenne meg az alkalmazottaikról. Ez bizony kibékíthetetlen ellentétet szül – mondta Piqué.

A vasárnapi El Clásico volt a harmadik (illetve a cikk megjelenésekor még csak lett volna), amit Piqué már kívülállóként látott, nem a pálya közepéről. 

Játszhattam volna még nyugodtan, de már nem volt kedvem  jelezte a katalán legenda. –  Túl sok évet töltöttem el a pályán, és ahogy telt-múlt az idő, egyre nehezebben vettem rá magam, hogy ebéd után, délután négykor a tűző napsütésben kifussak a gyepre. Már hiányzott az illúzió, a motiváció. Új kihívásokra volt szükségem. Egy pillanatig sem bántam meg a döntésemet. Csak egyvalami hiányzik, a versenyszellem, az ellenséges stadionok, a Bernabéu, a Cornellá (ez utóbbi az Espanyol pályája – a szerk.) hangulata. Na, azokat élveztem, miként azt is, amikor ellenünk szurkoltak.”

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/03/22/pique-labdarugo-barca-visszavonult-shakira-el-pais-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Soha nem látott, exkluzív felvételek az Everestről

Soha nem látott, exkluzív felvételek az Everestről

Zolcer János producer a kilencvenes évek második felében Münchenben élt, és az az ötlete támadt, …