2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Párduc lett a New Yorkban felsülő sztárpalánta

Hirdetés

Párduc lett a New Yorkban felsülő sztárpalánta

A még mindig csak 23 éves irányítót a USC-n mutatott remek játékának köszönhetően 2018-ban már 1/3-ra elvitte a Jets, de a New York-iaknál ő sem tudta elhozni a megváltást, az idén 1/2-es draftcetlivel bíró együttese pedig a váltás mellett döntött.

Darnoldért végül a Carolina Panthers jelentkezett be, és az idei 6. körös választási jog mellett a 2022-es 2. és 4. kört is adta az irányító szolgálataiért.

A Párducok ezzel együtt gyorsan le is hívták az első körös játékosok esetében meglévő 5. éves opciót, így Darnold újoncszerződéséből még két év van hátra.

Az 1/8-on választó Carolina ezzel minden bizonnyal kiszállt az irányítót húzó csapatok közül. Az 1/1-es Jacksonville Jaguars – ha csak nem történik csoda – a korszakos tehetség Trevor Lawrence nevét mondja majd be az április végi játékosbörzén elsőként, a Jets a hírek szerint Zach Wilson mellett teszi le a voksát, az 1/3-ra felcserélő San Francisco 49ers pedig legvalószínűbben a Justin Fields, Trey Lance, Mac Jones irányítóhármas egyikére bök (az esélyek szerint csökkenő sorrendbe rendezve).

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/amerikaifutball/2021/04/06/parduc-lett-a-new-yorkban-felsulo-sztarpalanta/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hivatalos: Budapest telt házas Eb-meccseket rendez

Hivatalos: Budapest telt házas Eb-meccseket rendez

Az UEFA közleményében kiemelte: köszönetét fejezi ki a tagszövetségeknek, valamint a nemzeti és helyi hatóságoknak, …