2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Páratlan év volt – megjelent a Sport 2021

Hirdetés

Páratlan év volt – megjelent a Sport 2021

„Páratlan év volt a 2021-es, nem csupán maga a négyjegyű évszám, hanem az események – mindenekelőtt a sportéletre is levakarhatatlan billogot nyomó koronavírus-járvány – is azzá tették, hangsúllyal a rendhagyó, mert nézők nélküli tokiói olimpiára és paralimpiára, valamint a labdarúgó-Európa-bajnokságra – kezdte az idén immár 34. alkalommal megjelentetett sportévkönyv bemutatóját Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. – Ez a nyolcadik alkalom, hogy a MOB adja ki a könyvet, és igyekeztünk úgy összeválogatni az írások szerzőit, hogy nagyrészt a tokiói játékokon dolgozó újságírók közül kerüljenek ki.”

20211201140728 PAP 6133-01

Fotó: Papajcsik Péter / Index

Amler Zoltán kollégánk nyolcadik éve szerkeszti a pazar kiállítású kiadványt, amely – ahogy a fülszövegben olvashatjuk – „szívbe zárt pillanatokkal” ajándékozza meg az olvasót. A Sport 2021-et olvasva kiderül, hogy a baljós előjelek ellenére Tokióban emlékezetes olimpia zajlott, hat magyar aranyéremmel, csodás pillanatokkal, örömkönnyekkel, drámákkal, sikerekkel vagy épp kevésbé örömteli pillanatokkal.

Aranyérmes hőseink – Milák Kristóf, Szilágyi Áron, Tótka Sándor, Kopasz Bálint, Lőrincz Tamás és a női kajaknégyes diadalmas lányai, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Kárász Anna és Bodonyi Dóra – átfogó interjúk keretében idézik fel a dicsőséges pillanatokat, de természetesen a többi érmesről, helyezettről sem feledkeznek meg a szerzők.

Hirdetés

Természetesen megszólal a könyvben a nyári labdarúgó-Eb-n hősiesen szereplő, a továbbjutástól hét percre álló magyar válogatott szakvezetője, Marco Rossi is.

A szöveggel minimum egyenértékűek a briliáns, sok esetben rendhagyó beállításokat tartalmazó fotók, amelyek nélkül nem lenne teljes az olvasói élmény. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/12/01/paratlan-ev-volt—megjelent-a-sport-2021/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Láb közötti szervával és sörivással lopta el a show-t az ausztrál teniszező

Láb közötti szervával és sörivással lopta el a show-t az ausztrál teniszező

Alig két napja rajtolt el 2022 első rangos tenisztornája, az Australian Open, már olyan dolgokat …