2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Összebalhézott Jürgen Klopp-pal, mégis maradna a klubnál a Liverpool sztárjátékosa

Hirdetés

Összebalhézott Jürgen Klopp-pal, mégis maradna a klubnál a Liverpool sztárjátékosa

Az angol labdarúgó-élvonalban újabb pontokat hullajtott múlt szombaton a Liverpool, mivel a „vörösök” csak döntetlent értek el a West Ham United otthonában. Jürgen Klopp csapata ezzel kiszállt a bajnoki versenyfutásból, és bár matematikailag még van esélye a végső győzelemre, ennek nincs realitása. A sorozatos rossz eredményeken túl a csapaton belüli frusztráció is aggodalomra adhat okot, mivel Mohamed Szalah és Jürgen Klopp heves szóváltásba keveredett a mérkőzés alatt. 

A West Ham United elleni döntetlen után az egyiptomi klasszis az öltözőfolyosón csak annyit mondott az ott tartózkodó újságíróknak, hogy csak tűz lenne abból, ha most beszélne, így inkább nem válaszolt a kérdésekre. A Liverpool az utóbbi hetekben váratlan formahanyatláson esik át, kulcsjátékosai egyike sem találja a góllövő cipőjét – egyúttal Szoboszlai Dominik is gyengén játszik –, így a szezon lényegi része véget ért számukra. 

Ennek ellenére megbízható források egyhangúan jelentették, Mohamed Szalah tervei között nem szerepel, hogy távozik Liverpoolból, sőt jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbítására nyitott. 

Hirdetés

A The […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/04/29/premier-league-liverpool-mohamed-szalah-jurgen-klopp-szerzodeshosszabbitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ez már tényleg komédia: újabb edző kosarazhatta ki a Bayernt

„A tárgyalásba bevont felek megerősítették: Roberto De Zerbi sem lesz az FC Bayern München új …