2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Óriási balhé a magyar stadionban, boxerrel és viperával támadtak az emberekre a családi szektorban

Hirdetés

Óriási balhé a magyar stadionban, boxerrel és viperával támadtak az emberekre a családi szektorban

A kisalfold.hu információja szerint a győri szurkolók egy csoportja került összetűzésbe a kiemelt kockázatú mérkőzés biztosítását végző, emiatt megerősített szolgálat munkatársaival a második félidő hajrájában.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hatóságot 2024. március 11-én 21 óra 40 perc körül értesítették arról, hogy az említett mérkőzés egyik rendezőjét egy szurkoló bántalmazta. A sérült személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, tették hozzá.

A Győri Rendőrkapitányság az ügyben súlyos testi sértés bűntette miatt – ismeretlen tettes ellen – büntetőeljárást indított, tudta meg a regionális hírportál. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője azt mondta a lapnak, hogy a sportesemény egészségügyi biztosításával nem az Országos Mentőszolgálatot bízták meg.

„Az OMSZ mentőegysége egy férfit szállított a helyszínről súlyos sérülés miatt stabil állapotban kórházba” fűzte hozzá.

Hirdetés

A Petz-kórház annyit árult el, hogy hozzájuk két sérültet szállítottak be a mentőegység munkatársai, állapotukról azonban nem adhattak bővebb felvilágosítást a személyiségi és betegjogokra való tekintettel. A kisalföld.hu úgy tudja, a másik sérült is rendező.

A frászt hozták a gyerekekre

Az NB1.hu-hoz befutott beszámolók szerint a biztonsági személyzet rárontott a hazai szurkolók szektorára, ahol viperákat is használtak a verekedők. Több szemtanú is azt állítja, hogy az erőszakos intézkedések azokra a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/12/magyar-futball-nb-ii-gyor-eto-budapest-honved-rendbontas-balhe-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Második meccsét is megnyerte a magyar válogatott a világbajnokságon

Pat Cortina szövetségi kapitány csapata a dél-koreaiak elleni 2–0-s sikerrel kezdte a tornát, míg a …