2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ölre mentek a sztárok a Los Angeles Lakers kispadján

Hirdetés

Ölre mentek a sztárok a Los Angeles Lakers kispadján

Három perc volt hátra a Los Angeles Lakers–Phoenix Suns NBA-mérkőzés első félidejéből. Tartott az időkérés, a kamera ráközelített a Lakers kispadjára, amikor furcsa irányt vettek a történések. Anthony Davis, a hazaiak 210 centis szupersztárja megindult a padon pihegő másik óriás, Dwight Howard felé, és mutogatni kezdett a cserecenter felé, miközben valamit mondott neki. Erre Howard fel akart pattanni, mire Davis mellbe taszította. Ennyi az NBA-ben – ahol az egók gigantikus méretűek, és egy rossz pillantás is elegendő a tömegverekedés kirobbanásához – már főbenjáró bűn, és csak a többi játékos azonnali és erőteljes közbeavatkozása akadályozta meg a véres verekedést. Mindenesetre az időkérés befejeztével a két center váltott még néhány keresetlen szót, majd a következő tizenegy pontból nyolcat a Suns szerzett. 

Anthony Davis and Dwight Howard got into it and had to be separated by their Lakers teammates ????pic.twitter.com/fyfxBtf0oO

— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) October 23, 2021

A Lakers megállathatatlanul sodródott a vereség felé. A harmadik negyed vége felé már 32 ponttal is vezetett az elmúlt idény vesztes döntőse, a Suns a 2020-as bajnok ellen. A katasztrofális vereséget egy váratlan feltámadás kozmetikázta, de így is 115–105-re simán győzött a vendég Phoenix. Két meccs után két vereséggel áll a Lakers, és mindezt már nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni.

Hirdetés

A frusztráció robbanásig feszíti a hangulatot La-La Landben. Itt van például Rajon Rondo esete az egyik szurkolóval, aki félrelökte a Lakers csereirányítójának a felé mutogató kezét – Rondo kétszer is pisztolylövést imitált –, mire a biztonságiak kivezették a nézőt a STAPLES Centerből. Így:

Can you blame the fan tho when Rondo is gesturing the trigger hand? ???? pic.twitter.com/xPWOw0tWqe

— ???????????????????????? ℂ???????????? ????????????????????????????™ ????☠️ (@AIR305) October 23, 2021

Volt még egy eset, amikor Frank Vogel edző berohant a pályára, tiltakozván egy bírói ítélet ellen. Kapott is egy technikait, és megkapta volna a kizárással egyenértékű másodikat is, ha nem vonszolja el onnan a segítője. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/10/23/olre-mentek-a-sztarok-a-kispadon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fontos sportdiplomáciai pozíciót veszítettünk

Fontos sportdiplomáciai pozíciót veszítettünk

A Nemzetközi Vívószövetség végrehajtó bizottságba tizenhat évi szünet után 2016-ban végre sikerült bekerülnie egy magyar …