2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Olimpiai, paralimpiai és világbajnokok is indult Szegeden

Hirdetés

Olimpiai, paralimpiai és világbajnokok is indult Szegeden

A házigazdákat 53 gyorsasági és 8 para versenyző képviseli, az ünnepélyes csapatbemutatóra szerdán (ma) 16 órától kerül sor.

A nemzetközi szövetség (ICF) honlapján közölt összeállítás alapján a királyszámban, férfi K–1 1000 méteren a tokiói olimpia érmesei ismételten összecsapnak. Kopasz Bálint, Varga Ádám és a portugál Fernando Pimenta újra megmérkőzhet egymással, de a mezőnyben ott lesz még az olimpiai döntős cseh Josef Dostál, az ausztrál Thomas Green és a kínai Tung Csang is.

Az ICF esélylatolgatása alapján női K1 500 méteren az új-zélandi csapattársak, Lisa Carrington és Aimee Fisher csatázhatnak a győzelemért, mellettük az olimpiai bronzérmes dán Emma Jörgensen, valamint a tokiói döntős svéd Linnea Stensils és az ausztrál Alyce Wood küzdhet az érmekért.

Hirdetés

Férfi kajak párosban ezer helyett Párizsban már ötszáz méter lesz a táv. A tokiói ezres döntő résztvevői közül csak az aranyérmes ausztrál Thomas Green és Jean Van Der Westhuyzen páros és a kínai Ting Kaj-pu és Cong Kang-vang alkotta egység maradt együtt. Nádas Bence

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kajak-kenu/2023/05/10/olimpiai-paralimpiai-es-vilagbajnokok-is-indult-szegeden/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megfejtették az irapuatói 0–6 titkát, semmi sem az, aminek látszik

Megfejtették az irapuatói 0–6 titkát, semmi sem az, aminek látszik

Bár a könyvnek csak csütörtökön volt a bemutatója, nekünk már sikerült pár nappal korábban hozzájutnunk a …