2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Öldöklő versenyfutás Milák, Szilágyi és Lőrincz Tamás között

Hirdetés

Öldöklő versenyfutás Milák, Szilágyi és Lőrincz Tamás között

A tavalyi gálát a koronavírus-világjárvány miatt sajnos csak virtuális módon tudta megrendezni a Magyar Sportújságírók Szövetsége, de idén – jóllehet a pandémia még mindig köztünk pusztító szomorú valóság – már több mint 600 vendéget várnak a Nemzeti Színházba az ünnepélyes díjátadó gálára, amelyre január 6-án 20 órai kezdettel.

A sajtótájékoztatót Csisztu Zsuzsa, a MSÚSZ alelnöke, Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a MSÚSZ elnöke, Szabó László, a Magyar Paralimpiai Szövetség elnöke, a gála kreatív producere és Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok, aki ötször volt az Év csapatának a tagja, tartotta.

A MSÚSZ 647 tagja közül 366-an szavaztak, kedden délelőtt 10 órakor zárult le a voksolás. Külön szakmai testület szavazott a parasportolókra.

Hirdetés

A megszólalók közül Szöllősi György nem túl elegáns oldalvágást intézett a MOB hányatott sorsú elnöke, Kulcsár Krisztián felé, így: „Hamarosan egy olyan MOB is lesz, amely méltó módon csatlakozik a gálához.” Ezzel arra célzott, hogy a Kulcsár vezette testület kihátrált a gála támogatói közül.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár videóüzenetben szólt a sajtótájékoztató résztvevőihez, kiemelve, hogy. 25 éve nem volt ilyen eredményes olimpiánk. A,mi tényszerűen igaz is, hiszen 20 érmet szereztek sportolóink Tokióban, amit legutóbb Atlantában […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/12/28/oldoklo-versenyfutas-milak-szilagyi-es-lorincz-tamas-kozott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fucsovics Márton rögtön az első fordulóban kiesett az Australian Openen

Fucsovics Márton rögtön az első fordulóban kiesett az Australian Openen

A világranglistán 35. helyen álló Fucsovics Márton öt szettben kapott ki Dusan Lajovicstól az Australian …