2020. november 25., szerdaMa Katalin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.25. Katalin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nikolics reggel hétkor feküdt le, de senki se szólja meg ezért

Hirdetés

Nikolics reggel hétkor feküdt le, de senki se szólja meg ezért

Elsőnek Szalai Attila, a Rossi-csapat egyik legfiatalabb, 22 éves játékosa állt az újságírók elé – persze tisztes távolban – a pénteki, Telkiben tartott sajtóértekezleten. A Cipruson légióskodó védő focistacsalád sarja, édesapja, az idősebb Attila kétszeres válogatott védő volt, sziklakemény, és az MTK-val és a Váccal is bajnokságot nyert a nyolcvanas, kilencvenes évek fordulóján.

Fia, az ifjabb Attila az ősz talán legkellemesebb meglepetése, történelmileg pillanatok alatt bejátszotta magát a válogatottba, és a háromvédős szisztémában kirobbanthatatlan a bal oldalról, csütörtökön is a csapat egyik legjobbja volt.

Az ilyen mérkőzésekért érdemes elkezdeni futballozni – mondta, szemmel láthatóan még mindig a meghatottsággal küszködve. – Persze, nem kezdtük jól a meccset, de a szünetben Marco Rossi segítségével, aki a Facetime-on adott eligazítást, rendeztük a sorainkat. Egyetlen pillanatra sem adtuk fel, mentünk előre, és a végén győztünk. A lefújás után megint videókapcsolatba kerültünk a kapitányunkkal, azt mondta, ez élete legboldogabb pillanata. Mit mondjak, nekem is…

Szalai arról is beszélt, hogy benne még mindig nem igazán tudatosult, hogy most már Eb-résztvevők, és 23 évesen megadatik neki az, ami nagyszerű magyar labdarúgók komplett generációinak nem: szerepelni egy Európa-bajnokságon.

Hirdetés

A játékostól érdekes részleteket tudtunk meg a meccset megelőző történésekről.

Szalai Ádám, a csapatkapitányunk olyan motivációs beszédet tartott nekünk, hogy úgy mentünk ki a pályára, elharapjuk az ellenfél torkát. Mondjuk, ez az első tíz, tizenöt percben nem látszott, de aztán magunkhoz tértünk a gyorsan bekapott gól okozta sokkból. Szóval, Ádám azt mondta, hogy ebben a kilencven, vagy ha úgy adódik, százhúsz percben egy kicsit jobbá tudjuk tenni ezt a rettenetes, koronavírusos 2020-as esztendőt. És egy kis örömet tudunk szerezni a sokat szenvedő magyar embereknek. Megható volt, hogy az üres Puskás Arénában a mentősök és egyéb egészségügyisek megtapsoltak bennünket a mérkőzés után, ezért is mentünk ki hozzájuk megköszönni nekik a biztatást.

Nikolics Nemanja már régi motoros, ő ott volt a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon is, és most karrierje második Eb-jére készülhet.

Úgy tűnik, én már Izland-specialista leszek, 2016-ban, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/11/13/nikolics_reggel_hetkor_fekudt_le_de_senki_se_szolja_meg_ezert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A barátságos meccs, amely megváltoztatta a (futball)világot

A barátságos meccs, amely megváltoztatta a (futball)világot

Az előzményeket kutatva 1952. július 28-ig kell az időben visszamennünk, a térben pedig a helsinki …