2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Nikolics, a kapitány; Cseri két edzés között hegedűt vett

Nikolics, a kapitány; Cseri két edzés között hegedűt vett

 

„A pályán és azon kívül is úgy kell viselkednem, hogy méltó legyek a klub legendáihoz” – mondja Nikolics Nemanja, akit az öltözői szavazás alapján a visszavonuló Juhász Roland után megválasztottak a Mol Fehérvár csapatkapitányának. A bizalomnak érzi a súlyát, készen áll a feladatra, s reméli, minél többször lesz rá lehetősége, hogy elsőként emelhessen magasba egy trófeát. Pietsch Tibor interjúja.

Két edzés, egy hegedű. A legutóbbi kiírásban jól szereplő Mezőkövesd az új idényben is a biztos bennmaradást tűzte ki célul, a csapat húzóemberének, Cseri Tamásnak pedig a felkészülés közben arra is volt ideje, hogy hangszert vegyen a kislányának. A futballistával Borbola Bence beszélgetett.

Bevált stratégia alapján. A Vasas Akadémia női kosárlabdacsapata fiatal, de tapasztalt edzőt szerződtetett a korábban Győrben dolgozó szerb Milos Pavlovics személyében, aki szerint sok munkára és türelemre lesz szükség. Győri Ferenc írása.

A csurgói férfi kézilabdacsapat vezetőedzője, Alem Toszkics szerint a Gyöngyös megérdemelte, hogy az Európa-ligában indulhasson, a szerb szakember minőségi légiósokra vágyik, miközben hosszú távon magyar játékosokra számít. Nagy Péter háttéranyaga.

Kvangdzsu irányt mutatott. Több döntő- és dobogóesélyes úszónk van, de van négy olyan, aki az olimpián odaérhet a mezőny legelejére is. Ha nem halasztják el a játékokat, már zajlanának az úszóversenyek Tokióban. Kovács Erika összeállítása.

Népsport-mellékletünk tartalmából. 1960: Futballbajnoki rajt – előételnek; 1970: KIsvárosi diadal: két öttusaarany Warendorfból; 1970: Páncsics Miklós ment – és maradt; 1920: Lehet-e szép keze egy vasesztergályosnak?

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nikolics-a-kapitany-cseri-ket-edzes-kozott-hegedut-vett-2774873

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget …