2020. augusztus 11., keddMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nem tartott sokáig Simon András szombathelyi foci-pályafutása

Nem tartott sokáig Simon András szombathelyi foci-pályafutása

Séllei Árpád a Szombathelyi Haladás ügyvezetője a csapat hivatalos honlapján arról számolt be, hogy Simon András a szerdai edzésen a többszörös figyelmeztetés ellenére nem csinálta, amit az edző kért, ezért bezavarták az öltözőbe. „Másnap reggel felhívott, hogy távozni akar, szeretne felbontani szerződését, nem érzi jól magát Szombathelyen. Azt is elmondta, nincs még csapata, nem tudja hol folytatja. Délután kettőkor felbontottuk a szerződését, délután pedig aláírt Gyirmóton” – mesélte Séllei.

Séllei szerint Simon nem vielkedett tisztességesen és cserbenhagyta a szurkolókat társait és a klubot. „Bár megtehettem volna, hogy itt tartom, nem ezt tettem. Olyan játékoshoz nem ragaszkodunk, aki menni akar.” – írta a Hali igazgatója.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200801_Nem_tartott_sokaig_Simon_Andras_szombathelyi_focipalyafutasa#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Privát versenypályás luxusklub épül Ausztráliában

Privát versenypályás luxusklub épül Ausztráliában

Privát versenypályával is rendelkező klub épül Ausztrália negyedik legnépesebb város, Perth közelében. A 100 millió …