2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nem lehet élőben szurkolni Micheliszéknek a Hungaroringen

Nem lehet élőben szurkolni Micheliszéknek a Hungaroringen

Az illetékes hatóságokkal egyeztetve, a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlása alapján úgy döntött a Hungaroring vezetősége, hogy zárt kapuk mögött rendezi meg a Super Racing Fesztivált október 16-18-án. Ez az az esemény, amelyen a túraautó-világkupa és a kamion Európa-bajnokság mezőnye is elindul.

„A Hungaroring számára a versenyzők mellett mindig is a szurkolók voltak a legfontosabbak, ezért is várt ki az utolsó pillanatig, és a döntést végül a versenyzők, a közreműködők és a nézők egészségének megóvása motiválta” – közölték.

A futamokat így csak televízión keresztül követhetik a szurkolók.

A túraautó-világkupán Michelisz Norbert, a Hyundai, a kamion Európa-bajnokságon pedig Kiss Norbert, a Révész Truck Racing Team versenyzője lesz érdekelt.

Eközben más sporteseményeket továbbra is korlátozás nélkül látogathatnak a szurkolók – a klubok azonban dönthetnek úgy, hogy nem engedik be őket. Szeptember 24-én például nagyjából 16 ezer néző előtt rendezték meg az európai Szuperkupáért kiírt mérkőzést Puskás Arénában az európai labdarúgó-szövetség (UEFA) szervezésében. Az UEFA a múlt héten közölte, hogy a budapesti próba jól sikerült, ezért a továbbiakban korlátozott számban ott lehetnek majd a nézők a nemzetközi futballmeccseken is.

Forrás:
http://hvg.hu/cegauto/20201006_turaauto_vilagkupa_kamion_eb_hungaroring#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

10 hónap szünet után sorra dőlnek meg a súlyemelés világcsúcsai Kínában

10 hónap szünet után sorra dőlnek meg a súlyemelés világcsúcsai Kínában

Az insidethegames.biz beszámolója szerint a jövő nyárra halasztott tokiói játékok előtt jó kilenc hónappal kiváló …