2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nem láthatja hazája Jude Bellighamet játszani a hétvégi el Clásicón

Hirdetés

Nem láthatja hazája Jude Bellighamet játszani a hétvégi el Clásicón

Az Egyesült Királyságban a szabályok szerint 14:45 és 17:25 között semmilyen sporteseményt nem lehet közvetíteni, annak érdekében, hogy a hazai sportélet legyen a középpontban, a legtöbb mérkőzést emiatt pedig délután három órára időzítik. Ez pedig azt jelenti, hogy az ottani idő szerinti negyed négykor kezdődő el Clásicót nem tudják a Bellingham-szurkolók követni.

A La Liga elégedetlenségét fejezte ki, Keegan Pierce, a brit és az írországi La Liga ügyvezetője pedig ki is adott emiatt egy közleményt:

Csalódottak vagyunk, hogy a brit szurkolók nem láthatják az el Clásicót a hétvégén az Egyesült Királyság által magának előírt szombat délután 3 órai elsötétítési szabálya miatt. Bár teljes mértékben támogatjuk a látogatottságot elősegítő intézkedéseket, úgy gondoljuk, hogy az „áramszünetet” a hazai labdarúgás televíziós vetítésére kellene korlátozni, nem pedig a tengerentúli összecsapásokra, amelyeknek nincs beleszólásuk és szavazati joguk a kérdésben. Ezt a témát a következő hónapokban szívesen megvitatjuk az Egyesült Királyságban a labdarúgásban érdekelt felekkel.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/10/26/futball-spanyol-bajnoksag-el-clasico-real-madrid-barcelona/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …