2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Nem bírt egymással a Nyíregyháza és a Csákvár

Hirdetés

Nem bírt egymással a Nyíregyháza és a Csákvár

 

LABDARÚGÓ NB II 
9. FORDULÓ

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–1 (1–0)
Balmazújváros,
Városi Stadion, 400 néző. Vezette: Ducsai József (Horváth Róbert, Ifj. Varga Gábor)
Nyíregyháza: Fejér – Kilyén, Szokol, Jánvári, Nemes M. – Paku, Márkus A. – Csörgő, Vass P. (Pócsik, a szünetben; Banyoi, 90.), Gresó (Hamed, 60.) – Novák Cs. (Zamostny, 30.). Vezetőedző: Szergej Pacaj
Csákvár: Auerbach – Major G., Tányéros Á., Dulló, László N. (Molnár R., a szünetben) – Mészáros D. (Ominger, 63.), Posztobányi – Torvund, Mim (Kártik B., 63.), Kalmár B. (Murai, 76.) – Takács T. (Körmendi, a szünetben). Vezetőedző: Mónos Tamás
Gólszerző: Zamostny (35.), ill. Molnár R. (78.)
MESTERMÉRLEG

Szergej Pacaj: – A játékkal és az eredménnyel sem vagyok elégedett. Nem érdemeltünk győzelmet, sőt a végén az egy pontnak is örülhettünk. Úgy érzem, ez volt az eddigi leggyengébb teljesítményünk.
Mónus Tamás: – A Nyíregyháza vendégeként mindig nagy fegyvertény pontot szerezni, ez nekünk sikerült. Az első félidőben vezettek a hazaiak, de éreztem, hogy benne van a gól a csapatban, a cserékkel igyekeztem lendületet vinni a játékba, ennek köszönhetően kiegyenlítettünk.

ÖSSZEFOGLALÓ

Hirdetés

Remek iramban kezdődött a mérkőzés, az első lehetőség a Szpari előtt adódott, de Novák Csanád elpuskázta helyzetét. Egymás hibáiból éltek a csapatok, a nyíregyházi védelem megingásait használhatta volna ki a Csákvár, de a vendégek többször is rosszul döntöttek a kapu előtt. Bánhatták, hiszen így a „hazaiak” vonulhattak előnnyel pihenőre, a csereként beálló Zamostny fejelt szöglet után a kapu bal alsó sarkába (1–0).

A második játékrészben kicsit visszafogottabbak voltak a csapatok, a Szpari őrizte a vezetést, a vendégek pedig nem tudtak komolyabb helyzetet kialakítani. A hajrában magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a Csákvár, és a 78. percben össze is jött az egyenlítés: Torvund beadása után a szintén csereként pályára lépő Molnár Rajmund volt fejjel eredményes, 1–1. A találkozó utolsó tíz percében egyik együttes sem ült rá az eredményre, ez izgalmas végjátékot eredményezett, de nem született újabb találat, a mérkőzés képe alapján igazságosnak mondható döntetlennel ért véget az összecsapás.

 

PERCRŐL PERCRE

90+3. perc: Véget ért a találkozó, 1–1-et játszott egymással a két csapat. Köszönjük olvasóink megtisztelő figyelmét! 

90+3. perc: Hatalmas csákvári helyzet maradt ki a végén, Ominger beadása után Torvund fejelhetett tisztán, de 5 méterről a kapu mellé bólintott.  

A játékvezető 3 percet hosszabbít.  

90. perc: Banyoi váltja Pócsikot a hazaiaknál.  

88. perc: Kártik 18 méterről leadott lövése kerülte el centikkel a bal felső sarkot.  

84. perc: Kártik ugratta ki mesterien Murait, aki nyolc méterről lőtt, Fejér bravúrral védett.  

83. perc: Ominger rántotta vissza Hamedet a félpályánál, sárga lap.  

78. perc: GÓÓL! Egyenlít a Csákvár! Torvund adott be mesterien a jobb oldalról, a hosszú oldalon érkező Molnár Rajmund hét méterről a kapu bal oldalába fejelt. 1–1 

76. perc: Kalmár helyett Murai a pályán a vendégeknél.  

76. perc: Paku tartott rá Ominger lábára, sárga lap.

63. perc: Kettőt változtatnak a vendégek: Ominger és Kártik érkezik, Mészáros és Mim helyett. 

60. perc: Cserél a Szpari, Gresó helyett Hamed folytatja.  

54. perc: Tányéros vétett el egy felívelést, mely után Gresó próbálta meg 18 méterről átemelni a csákvári kapust, de a labda fölé szállt.  

51. perc: Egy bal oldali szöglet után Tányéros fejelt fölé.  

46. perc: Cserék a szünetben: a hazaiaknál Pócsik Botond váltotta Vass Patrikot, a Csákvárnál László Noel, és Takács Tamás maradt az öltözőben, helyettük Körmendi Kevin és Molnár Rajmund folytatja. 

46. perc: Elkezdődött a második félidő. 

45+1. perc: Véget ért az első játékrész 1–0-ra, vezet a Szpari. 

45. perc: A játékvezető egy percet hosszabbít a félidő végén. 

41. perc: A Nyíregyháza kapusa, Fejér kapott sárgát időhúzásért, a mérkőzés korai szakaszában ritka az olyan játékvezető aki oda adja a sárga lapot, kitűnő játékvezetői döntés.  

35. perc: GÓÓL! Vezet a Nyíregyháza! Paku bal oldali szögletét a nemrég pályára lépő Zamostny fejelte 6 méterről a bal alsó sarokba. 1–0 

33. perc: Ismét Csörgővel szemben szabálytalankodtak, ezúttal Major Gergő, ez is sárga.  

32. perc: Fejér rossz kirúgása után, ismét Torvund került helyzetbe, de rossz döntést hozott, lövés helyett beadni próbált, a nyíregyházi védők pedig blokkoltak.  

30. perc: Cserél a Szpari, Novák Csanádot Zamostny Balázs váltja.  

29. perc: László Noel állította meg szabálytalanul a félpályánál Csörgő Rault, sárga lap.  

28. perc: Egy veszélyes csákvári akció után Kalmár lőtt, de Szokol blokkolni tudott, így szögletre vágódott a labda.  

25. perc: Nyíregyházi labdavesztés után Torvund kapott remek labdát a jobb oldalon, beadásáról centikkel maradt le a középen érkező Takács Tamás

19. perc: Kalmár cselezett befelé a bal oldalról, 16 méteres lövését magabiztosan fogta Fejér. 

11. perc: Márkus lőtt 18 méterről, az egyik csákvári védő lábán megpattanó labda egy méterrel suhant el a jobb oldali kapufa mellett. 

A találkozót megközelítőleg 400 néző tekinti meg.  

4. perc: Gresó ugratta ki fejjel Novák Csanádot, aki elügyetlenkedte ziccerét, kapura lövésig sem jutott.  

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés! A Nyíregyháza kékben, a Csákvár sárgában játszik.  

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy a veretlenségét az előző fordulóban, Diósgyőrben elvesztő Nyíregyháza a legutóbbi öt bajnokin nyerni képtelen Csákvár ellen.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-nyiregyhaza-csakvar-2851639

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beyoncéék klubja két magyar játékossal amerikai bajnok

Beyoncéék klubja két magyar játékossal amerikai bajnok

Alexandria Allie Quigley és Courtney Vandersloot kalandos kosaras-pályafutás hajrájában vannak. Azt nem mondjuk, hogy a …