2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nem azt csinálta az edzésen, amit kértek tőle, másnap felbontotta a szerződését

Nem azt csinálta az edzésen, amit kértek tőle, másnap felbontotta a szerződését

Alig egy hónapja igazolt az NB II.-es Haladáshoz, máris távozik a szombathelyi csapattól Simon András, jelentette be honlapján a klub. A 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmes focista június 24-én írta alá két éves szerződését, több felkészülési meccsen is játszott. Távozásának körülményeiről Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója számolt be:

 Simon András a szerda délutáni edzésen többszörös figyelmeztetés ellenére nem csinálta amit az edző kért, majd bezavarták az öltözőbe. Másnap reggel felhívott, hogy távozni akar, szeretne felbontani szerződését, nem érzi jól magát Szombathelyen… – azt is elmondta, nincs még csapata, nem tudja hol folytatja. Délután kettőkor felbontottuk a szerződését, délután pedig aláírt Gyirmóton….

Séllei szerint Simon cserbenhagyta a szurkolókat és a csapatot. Nem tartja korrektnek a döntését, de inkább nem marasztalták. Még nem tudják, hogy kivel fogják pótolni a csatárt. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/08/01/nb_ii.-haladas-simon_andras-gyirmot-sellei_arpad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget …