2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nem az a kérdés, felhívják-e Dárdait Berlinből, csak az, ki teszi meg

Hirdetés

Nem az a kérdés, felhívják-e Dárdait Berlinből, csak az, ki teszi meg

Gödörben a Bayern München – no nem feneketlenben. De Manuel Neuer kurta-furcsa lábtörése, az évtizede a csapatot szolgáló kapusedző hirtelen menesztése és a sorozatban három nyeretlen bajnoki messze nem tökéletes klubműködésről árulkodik. Ám mindez semmi ahhoz képest, ami Berlinben történik! Izraeli kémcég, lehallgatási botrány, félévente menesztett edzők. A Hertha újra meg újra a Bajnokok Ligájáról álmodozik, ehelyett ismét a kiesés elől menekül. Nagytőkés befektetője és sportigazgatója már nincs is, de lehet-e a csapatnak újra egy Dárdai Pálja?

A Sportcast e heti epizódjában Molnár Zsolttal, a Sport TV szerkesztőjével és Huber Tamással, az Index sportrovatának vezetőjével beszélgetünk a német klubfutball jelenéről.

 

Az adás tartalmából:

Hirdetés

  • Mi történt a Bayernnel, hogy három-négy éve nem látott módon aktivizálta magát a klubvezetés a téli átigazolási időszakban?
  • Hasan Salihamidzic sportigazgató épp elnyeri, Julian Nagelsmann vezetőedző épp elveszti a Bayern-szurkolók bizalmát?
  • Büntetést érdemel-e a síelés közben súlyos lábtörést […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/02/02/sportcast-bayern-munchen-hertha-berlin-dardia-pal-visszater-a-herthahoz-molnar-zsolt-es-huber-tamas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Majdnem abbahagyta a legfiatalabb öttusabajnokunk

Az újdonsült fedettpályás öttusabajnok Gáll Andrást, akinél fiatalabb magyar még nem nyert ezen a versenyen, …