2020. október 21., szerdaMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nem állt ki a Napoli, játék nélkül söpört be 3 pontot a Juventus

Nem állt ki a Napoli, játék nélkül söpört be 3 pontot a Juventus

A nápolyiak közleménye szerint azért nem indultak útnak, mert a helyi egészségügyi hatóságok utasítására karanténba került az egész csapat, mivel két játékos – Piotr Zielinski és Eljif Elmas –, valamint egy munkatárs megfertőződött a koronavírussal.

A Serie A koronavírus-protokollja megegyezik az európai szövetség vonatkozó szabályaival, tehát ha egy csapatnak van legalább 13 bevethető játékosa, köztük legalább egy kapus, akkor a meccset le kell játszani.

A Napoli arra a szabályra hivatkozik, amely kimondja, hogy a helyi hatóságok rendelkezései felmentést adhatnak a mérkőzés lejátszásának kötelezettsége alól. Kérelmét azonban a liga elutasította, így a három pontot szinte biztosan a Juventus – amely a Ferencvárossal azonos csoportba került a Bajnokok Ligájába – kapja majd 3-0-s gólkülönbséggel.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20201005_napoli_juventus_serie_a_koronavirus#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szoboszlaiéknak kötelező a győzelem; Jó példa a tenisz

  Kisebb megszakításokkal hét évet edzősködött hét klubnál – Kecskemét, Paks, ETO, Videoton, DVTK, Balmazújváros …