2020. december 2., szerdaMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2020.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Négyet vágott otthon a Haladás a Szentlőrincnek

Hirdetés

Négyet vágott otthon a Haladás a Szentlőrincnek

 


LABDARÚGÓ NB II
16. FORDULÓ

SZOMBATHELYI HALADÁS–SZENTLŐRINC 40 (20)
Szombathely, Haladás Stadion, 879 néző. Vezette: Kárpály Mihály (Kovács II. Gábor, Sinkovicz Dániel).
Haladás:
Verpecz –  Mocsi, Németh M. (Tóth B., 71.) Debreceni – Kiss B., Schuszter (Doktorics, a szünetben), Németh M., Holdampf, Kállai – Medgyes Z., Rácz F. (Horváth O., 78.) Vezetőedző: Mátyus János
Szentlőrinc:
Slakta – Havas, Dulló, Frőhlich – Forgács, Sili (Kovács D., 57.), Lehoczky, Nagy B., Cenaj (Törőcsik P., 71.) – Harsányi (Kapronczai, a szünetben), Torvund (Vajda, 80.). Vezetőedző: Sluka Marián
Gólszerző:
Medgyes Z. (16., 87.), Rácz F. (45.), Tóth B. (74.).
Sárga lap:
 Kállai (51.), ill. Harsányi (16.), Sili (45.), Dulló (54.), Lehoczky (61.).

ÖSSZEFOGLALÓ

Hirdetés

Az esélyesebb Haladás remekül kezdte a meccset, és a folytatásban sem engedte ki a kezéből az irányítást. A hazaiak gyorsabban, pontosabban, és kapura veszélyesen futballoztak. Így a szünetre már megnyugtató előnnyel vonulhattak.
Fordulás után a vendég próbált bátrabban futballozni, de csak a sárga lapokat gyűjtögette szorgalmasan, Verpecz kapuját nem tudta veszélyeztetni – nem tudott mit kezdeni a nyugodtan futballozó, szervezett Haladással. Olyannyira nem, hogy a hazaiak végül a játékrész hajrájában még kétszer betaláltak  – és ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

PERCRŐL PERCRE

Vége a mérkőzésnek – meggyőző teljesítményt nyújtva nyert a Haladás!

Két perc a hosszabbítás. 

87. perc: Megszületett a negyedik Haladás-, a második Medgyes-gól! Medgyes Zoltán tört előre a jobb szélen, kicselezett mindenkit, majd betörve a 16-oson belülre kilőtte a jobb alsó sarkot  – szépségdíjas találatot szerzett (4–0).

 

Csendesen peregnek a percek, a Haladás nyugodtan futballozik, a Szentlőrinc nem tud újítani.

80. perc: Torvund le, Vajda fel. 

Érezhetően eldőlt a mérkőzés. 

78. perc: Rácz Ferenc vastaps közepette hagyja el a pályát, Horváth Olivér folytatja a helyén. 

74. perc: Már hárommal vezet a Haladás! Parádés támadás végén Rácz lépett ki balról, betörve a 16-oson belülre lőtt, a bal alsó sarokba tartó lövést bravúrral védte Slakta kapus, ám a labda felperdült, amit az akciót jobbról követő – frissen pályára lépett – Tóth Barna nyolc méterről az üres kapuba fejelt (3–0).

71. perc: Mindkét csapat cserél: Németh Márió helyén Tóth Barna folytatja, míg Cenalj helyett Tőröcsik Péter lép pályára. 

Keményen játszik a vendég, de helyzeteket nem tud kialakítani. 

61. perc: Lehoczky is begyűjt magának egy sárgát. 

57. perc: Próbál frissíteni a Szentlőrinc szakmai stábja: Kovács Dávid kap lehetőséget Sili helyén.

54. perc: Dulló is besárgul a vendégektől. 

51. perc: Kállai rántotta le kilépni készülő ellenfelét, sárga lapot kapott –  jó helyzetből, középről, 18 méterről végezhetett el szabadrúgást a Szentlőrinc, de a labda messze fölé szállt.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Mindkét csapat cserélt, hazai oldalon Schuszter helyett Doktorics, míg a vendégeknél Harsányi helyett Kapronczai lépett pályára.

Véget ért az első játékrész – biztosan, megérdemelten vezet  2-0-ra Haladás.

45. perc: Silil kapott még egy sárga lapot a vendégektől – és a játékvezető le is fújta az első félidőt. 

45. perc: Góllal zárja a félidőt a Haladás. Medgyes húzott el a bal szélen, tökéletesen centerezett, középen érkezett Rácz, aki két védő között bevezetődve közelről passzolta a labdát a vendégek kapujába (2–0). 

44. perc: Harsányi kapott sárga lapot egy elkésett becsúszásért. 

39. perc: Egy kavarodás után a jobb oldalon felzárkózó Harsányi elé került a labda, a vendégek csapatkapitánya 10 méterről, kissé kisodródva kapásból lőtt, az oldalhálóba bombázott.

35. perc: Egy hazai szöglet után magasra felperdült a labda, amit Németh Milán látványos, ollózó mozdulattal húzott kapura, de a Szentlőrinc kapusa résen volt.

25. perc: Rácz adott be balról remekül, a középen érkező Medgyes kapásból rászúrta,  centikkel tévesztett cél, a bal alsó sarok mellett hagyta el a labda játékteret.

Lendületben, támadásban maradt a Haladás. 

16. perc: Megszerezte a vezetést a Haladás! Medgyes vezette rá a a labdát lendületből jobbról a védőkre, keresztbe száguldott, betört a 16-oson belülre, tisztára játszotta magát, majd balról, 12 méterről okosan kilőtt a jobb alsó sarkot (10).

14. perc: Medgyes kapott remek indítást, de hosszan vette át, így a vendégek menteni tudtak, mint ahogyan a második hullámban érkező Rácz elől is.

Lassan tíz perc telik el, kiszabadult a szorításból a vendég – próbálja megbecsülni a labdát.

Nagy lendülettel nyitotta a meccset a Haladás, a vendégek térfelén pattog a labda, egymást érik a hazai  szögletek.

1. perc: elkezdődött a mérkőzés.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés! Megtudjuk, mire jut a legutóbb Csákváron vereséget szenvedő Haladás a kieső helyen álló Szentlőrinccel szemben.

Hazai oldalon Schimmer, Bosnjak, Farkas II. Balázs, Devecseri, Tóth Dávid hagyja ki a mérkőzést sérülés miatt, Csilus pedig eltiltott. Az ellenfél edzője, Marian Sluka korábban egy évig a Haladást erősítette játékosként.

A Szentlőrinc előző két – fontos – bajnokiját elbukta, nem éppen a legjobb formában érkezett a vasi megyeszékhelyre.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-szombathelyi-haladas-szentlorinc-2793871

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sahtar Doneck Ukrajnában is legyőzte a Real Madridot

A Sahtar Doneck Ukrajnában is legyőzte a Real Madridot

Pocsékul kezdte a BL-idényt a Real Madrid, amely az első fordulóban hazai pályán kapott ki …