2021. április 18., vasárnapMa Andrea napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
2021.04.18. Andrea Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / NB II: Hiába nyomott, nem bírt a Győrrel a Szentlőrinc

Hirdetés

NB II: Hiába nyomott, nem bírt a Győrrel a Szentlőrinc

 

 

 

Hirdetés

LABDARÚGÓ NB II
30. FORDULÓ

SZENTLŐRINC–ETO FC GYŐR 0–0
Szentlőrinc,
Szentlőrinci Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Szőts Gergely (Baghy Csaba, Kovács Gábor)
Szentlőrinc: Hajagos – Molnár Ró., Dulló, Keresztes, Nagy B. – Harsányi, Hleba, Ujvárosi, Törőcsik – Fröhlich (Cenaj, 84.) – Mervó. Vezetőedző: Marián Sluka
Győr: Ruisz –  Kovács K., Lipták, Vukasovics, Fejes – Bagi, Egerszegi (Szabó Tamás, 60.), Kiss M. – Berki (Molnár Ra., 56.), Priskin, Májer M. (Vitális, 88.). Vezetőedző: Dobos Barna

ÖSSZEFOGLALÓ

Pörgős, jó iramú mérkőzést játszott egymással a Szentlőrinc és a Győr, gólt viszont egyik csapat sem tudott szerezni. Közelebb a találathoz a Liptáékéra nagy nyomást helyező hazaiak jártak. Előbb Mervó került ígéretes helyzetbe, akkor Reisz védett, majd Molnár Róbert lövése csattant a kapufa bal felső sarkán. Ezzel szemben a leginkább kontrázni próbáló vendégek a szünetig egy ígéretes szituációt dolgoztak ki. Akkor Kovács Krisztián lőtt öt méterről, de Keresztes még blokkolni tudott.

A fordulást követően kiegyensúlyozottabbá vált a játék, de akkor is sokáig a hazaiak játszottak jobban. Törőcsik pedig kétszer is jó helyzetből lőhetett, de nem talált kaput. A találkozó végéhez közeledve egyre csapkodóbbá vált a játék, kevés érintésből próbáltak eljutni a csapatok az ellenfél tizenhatosához. Ez viszont sok hibát is szült. A mérkőzésen nem sok labdát kapó Priskin így is eldönthette volna a meccset, azonban egy szabadrúgást követően pár méterről a felső lécet találta el. 

PERCRŐL PERCRE

Vége a találkozónak!

90. perc: Priskinnek sikerült leszakadni az emberéről egy szabadrúgás után, de pár méterről a felső kapufát találta telibe. 

88. perc: Májer Milán helyére Vitális érkezett a Győrbe. 

84. perc: Fröhlich helyére Cenaj érkezett a Szentlőrincbe. 

81. perc: Bagi érkezett jól a Szentlőrinc tizenhatosára, de lövése messze elkerülte a kaput.

76. perc: Egy szabadrúgást követően Fröhlich elé pattant a labda, aki kapásból lőtt, de egy védőről a kapu mellé vágódott az.

72. perc: Törőcsik kapott remek labdát a jobb szélről, de luftot rúgott. Bár másik lábáról Nagy Barnabáshoz került a labda, a bal hátvéd lövése Liptákban elakadt.

67. perc: Törőcsik kapott remek labdát a tizenhatoson belül, de lövésével 10-15 centit tévedett. 

66. perc: Harsányi helyére Torvund érkezett a Szentlőrincbe.

65. perc: Kiss Máté kapott sárga lapot egy taktikai faltért.

64. perc: Priskin fejelhetett egy szabadrúgás után, de Hajagos ölébe hullt a labda. 

60. perc: Egerszegi helyére Szabó Tamás állt be a Győrbe. 

57. perc: Nagy Barnabás vett le szépen egy hosszú keresztlabdát a tizenhatos bal sarkán, majd egy igazítás után lőtt, de nem találta el a hosszú alsót. 

56. perc: Cserél a Győr. Berki helyére Molnár Rajmund érkezett. 

52. perc: Májer Milán tüzelt tizenhat méterről egy szabadrúgást követően, de a védőkön nem jutott át a labda. 

51. perc: Törőcsik kapott sárga lapot Kovács Krisztián visszahúzásáért. 

46. perc: Ismét útjára indult a labda.  

Vége az első félidőnek. 

40. perc: Hleba szabadrúgása megtalálta Keresztest, de a védő nem tudta a győri kapu felé irányítani a labdát. 

39. perc: Egereszegi sárgult be egy faultot követően. 

36. perc: Molnár Róbert kapásból lőtt 20 méterről, miután Liptákról elé vágódott le Fröhlich próbálkozása, de a kapufa bal felső sarkát találta el.  

32. perc: Mervó és Ruisz ütközött a tizenegyes pont magasságában, így pedig a labda a tizenhatos vonala felé pattant róluk. Fröhlich ollózva próbált túljárni a kimerészkedő kapus eszén, de az időben visszaért, és lehúzta a labdát. 

25. perc: Baginak mutatta fel a sárga lapot a játékvezető.

23. perc: A szögletet követő kontra végén Kovács Krisztián érkezett remek ütemben a Szentlőrinc ötösének jobb sarkához, de lőni csak becsúszva tudott, így Keresztes blokkolt. 

22. perc: Törőcsik tekert a bal szélről a vendég ötösre, Reisz vetődve szögletre ütötte a labdát.

 

13. perc: Harsányi készítette le Molnár Róbert elé a labdát a tizenhatos jobb sarkánál, de a jobb bekk előtt három győri is tornyosult, így lövése elakadt. 

9. perc: Mervó kapta vissza remek ütemben a labdát Fröhlichtől, s 18 méterről középről tüzelt a bal alsó felé. Bár felpattant a labda a kapus előtt, Reisz vállal a kapu mellé tudta ütni azt.  

8. perc: Berki kiugratása nagyon hosszú volt Májer Milánnak. 

5. perc: Hleba közel felezőről elvégzett szabadrúgását a vendégek kapusa, Ruisz könnyedén húzta le.

1. perc: Elkezdődött a találkozó! A ma szokásos piros-fekete szerelésében játszó Szentlőrinc indította útjára a labdát.

 

Köszöntjük kedves olvasóikat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy a kieső helyre visszacsúszott, újonc Szentlőrinc a 11. pozícióban lévő, a bajnoki szünetben újra edzőt váltott ETO FC Győr ellen.

 

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-szentlorinc-eto-fc-gyor-2818695

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Barcelona: 12 perc alatt 4 gól a kupadöntőben!

SPANYOL KIRÁLY-KUPADÖNTŐAthletic Bilbao–Barcelona 0–4 (0–0)Sevilla, Estadio de la Cartuja, zárt kapuk mögött. V: Martínez Munuera  …