2021. június 14., hétfőMa Vazul napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.14. Vazul Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nagy lépést tett a bajnoki cím felé a MOL-Pick Szeged

Hirdetés

Nagy lépést tett a bajnoki cím felé a MOL-Pick Szeged

A mérkőzést köszöntéssel kezdte a hazai gárda, először Bánhidi Bence vehette át az év játékosának járó elismerést, majd a Tatabányából visszavonuló Ilyés Ferencet köszöntötték, aki mindkét együttessel nyert bajnokságot.

A döntőt egy rossz bejátszást követően Omar Jahja gólja nyitotta, Stanislav Kasparek azonban egy trükkös csavarással gyorsan egyenlített, majd a cseh átlövő távoli bombájával már a vezetést is átvette Juan Carlos Pastor alakulata. A védekezését mindkét edző remekül megszervezte, rendkívül nehezen találtak csak rést a csapatok a támadások alatt, 10 perc elteltével így csupán 3–3 állt az eredményjelzőn, ehhez azonban kellett Mirko Alilovic bravúrja Gasper Marguc hetesénél. 

Negyedóra után kettővel elléptek a vendégek,  igaz, szegedi oldalon két gól Bánhidi kezében maradt, aki két remek passz után lőhetett ziccerben, egyet azonban fölé emelt, egyet pedig Rodrigo Corralesbe bombázott. A 20. percben aztán Pastor elővette titkos fegyverét, a hét a hat elleni játékot, ennek, valamint Bodó Richárd távoli lövéseinek köszönhetően 9–9-nél utolérte riválisát a Tisza-parti együttes. Közben videózást követően Moraes Ferreirát piros lappal végleg kiállították a játékvezetők, némileg szigorúnak tűnt az ítélet, mert bár a brazil beállós könyökével valóban elérte Matej Gabert, nem tűnt szándékosnak.

Hirdetés

Az utolsó tíz percben felváltva estek a gólok, így nem volt meglepetés, hogy szünetben döntetlen állással, 14–14-gyel mehettek pihenőre a csapatok.

A második játékrész legfontosabb változtatása a szegedi kapuban történt, Alilovicot ugyanis Mikler Roland váltotta, ám Petar Nenadics hetesénél ő is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2021/06/02/ferfi-nb-i-bajnoki-donto-mol-pick-szeged-telekom-veszprem-elso-merkozes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Házon belüli balhé árnyékolja a francia készülést

Házon belüli balhé árnyékolja a francia készülést

A történtek múlt hét keddig, a francia válogatott utolsó felkészülési mérkőzéséig nyúlnak vissza. A Bulgária …