2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Nagy László koronavírusos, ezért maradt el a búcsúmeccse

Nagy László koronavírusos, ezért maradt el a búcsúmeccse

Nagy László pozitív koronavírustesztje miatt maradt el a Veszprém Kiel elleni meccse – írja az M4 Sport. Csík Zoltán, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezérigazgatója jelentette be ezt a csatorna Kézilabda magazinjában.

Szombaton reggel a Kiel kérésére végezték el a játékosokon, illetve a stábtagokon a tesztet, amely Nagy László esetében pozitív eredményt hozott. A játékos tünetmentes, karanténba vonult, és – ahogyan a csapatból mindenki – hétfőn újabb teszten esett át, amelynek eredménye azonban még nem érkezett meg.

A Veszprém kézilabdacsapat THW Kiel elleni felkészülési meccse gálaként is szolgált volna. Ezen a mérkőzésen búcsúzott volna a veszprémi közönségtől Nagy, mellette Momir Ilicset, Fazekas Nándort és Sterbik Árpádot búcsúztatta volna a csapat.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200831_nagy_laszlo_koronavirusos#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Újabb koronavírus-fertőzötteket találtak a FTC női kézilabdacsapatánál

Újabb koronavírus-fertőzötteket találtak a FTC női kézilabdacsapatánál

Újabb négy játékosnak lett pozitív a koronavírus-tesztje a Ferencváros női kézilabdacsapatánál.Az együttes negatív koronavírustesztek birtokában …