2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Most a pályán dönti el az Újpest és a DVTK; Balhátvéd, mint legenda

Hirdetés

Most a pályán dönti el az Újpest és a DVTK; Balhátvéd, mint legenda

 

Pályafutása legelején a középpályán futballozott, és először kicsit mérges is volt, hogy hátravitték védőnek. Amikor Győrben felkerült a felnőttcsapathoz, Boér Gábor, az akkori vezetőedző a bekksor szélén próbálta ki. Jól ment neki a játék, és egy idő után meg is szerette az új posztját. Legutóbb már azzal került be a hírekbe a 17 éves, vajdasági születésű Kerkez Milos, hogy a világhírű olasz AC Milanhoz igazolt. Az ifjú tehetség lapunknak mesélt az első telefonos beszélgetésről Paolo Maldinivel és Frederic Massara sportigazgatóval, ami után eldöntötte, hogy Milánóban folytatja.

„Bátran kijelenthetem, mindkét csapatunk éremesélyes, és nagy boldogságot jelentene, ha két éremmel térnénk haza. A mezőny azonban kiegyenlített, nüanszokon múlik a siker, ezzel együtt remélem, hogy mindenkinek valóra válnak az álmai.”

Többek közt erről is beszélt a Nemzeti Sportnak Vári Attila. A Magyar Vízilabda-szövetség kétszeres olimpiai bajnok elnöke elmesélte, hogy a nők trieszti olimpiai selejtezőjének sorsdöntő meccse előtt megfogadta, hogy nem izgulja túl, de roppant ideges volt végig. A lányok azonban nagyon jól játszottak, és a legnehezebb feladatot is megoldották: Olaszországban verték meg az olaszokat.

Hirdetés

Sportkrém mellékletünk e heti vendége Csere Gáspár. Az olimpikon maratoni futó sorsa saját bevallása szerint már kisgyerekkorában eldőlt, édesapja ugyanis amatőr hosszútávfutó volt. Tíz és tizennégy éves kora között 600-tól 3000 méterig minden távon elindult, utcán pedig akár tíz kilométeres versenyeken is, és számos bajnoki címet szerzett, mellette kipróbálta a mezei futást is. A külföldi színhelyek közül Berlin a kedvence, ott szerzett már olimpiai kvótát, és ott érte el az egyéni csúcsát is, de nagyon szereti Frankfurtot, Hamburgot, Amszterdamot, Hágát és persze a magyar fővárost is.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/most-a-palyan-donti-el-az-ujpest-es-a-dvtk-balhatved-mint-legenda-2809919

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nincs megállás: Fucsovics életében először jutott ATP 500-as döntőbe

Nincs megállás: Fucsovics életében először jutott ATP 500-as döntőbe

Kiválóan kezdett az élete első ATP 500-as elődöntőjében pályára lépő Fucsovics, ugyanis rögtön az első …