2021. június 15., keddMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Molnár Dani emlékére vertük a blattot Korda Györgynél

Hirdetés

Molnár Dani emlékére vertük a blattot Korda Györgynél

Délután két óra van, gyülekezünk a megszokott terepen, a Szikla utcai Villa Kordában. A házigazda természetesen Korda György, az ország talán legjobb ultisa, akiről nem mindenki tudja, hogy ebben a hagyományos magyar játékban sokkal jobb, mint a Texas Hold’em Pókerben. Utóbbit csak kommentálja a tévében, előbbit viszont játssza is, és az az igazság, hogy nem emlékszem olyan alkalomra, amikor vesztesen állt volna fel a művész úr a kártyaasztaltól. Túl a nyolcvanon is vág az agya, akár a beretva, más kérdés, hogy mivel az ultiban a szerencsének is szerepe van, nem csak a kártyatudásnak, ezért nem borítékolható Gyuri bácsi győzelme.

Merthogy a trófea az utóbbi tizenhét alkalomból hétszer Kárpáti Tamás barátunké lett – ékes bizonyítékaként, hogy az ulti szerencsejáték is –, persze Tomi, a Premier magazin tulajdonos-főszerkesztője joggal mondhatja, hogy egyszer-kétszer lehet véletlenül nyerni, no de hétszer… Az már statisztikailag is komoly mennyiség.

20210514 130950

Fotó: Gáll András

Amúgy az átlagéletkor valahol a hetven körül mozoghat, Muzslay Róbert, az Egyesület elnöke panaszolja is, hogy nincs utánpótlás, a fiatalok körében úgyszólván ismeretlen az ulti, ez a gyönyörű hungarikum, mindenki csak a texasi pókert űzi.

Hirdetés

Aztán megérkezik a tizenkettedik játékos is, két hatos csapat mérkőzik meg egymással, négy fordulóban. Elképesztően szoros az állás, Kárpátinak kivételesen nem megy.

A szintén remek ultis Andrejszky Tibor – azaz Tibus – viszont  szárnyal, a négy fordulóból […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/05/14/molnar-dani-emlekere-vertuk-a-blattot-korda-gyorgynel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Christian Eriksen először üzent közvetlenül az érte aggódóknak

Christian Eriksen először üzent közvetlenül az érte aggódóknak

Egyre jobban van Christian Eriksen, aki a szombati Dánia–Finnország Európa-bajnoki találkozó 43. percében összeesett a …