2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Mobilra is érkezik a népszerű játék, ami a Counter Strike kihívója lehet

Hirdetés

Mobilra is érkezik a népszerű játék, ami a Counter Strike kihívója lehet

Június 2-án lett egy éves a világsikerű League of Legends fejlesztőinek új FPS játéke, a Valorant. A Riot Games nagy bejelentéssel készült az évfordulóra: a PC-s verzió után hamarosan mobilon is játszhatunk majd az e-sportra fejlesztett játékkal. 

A Counter Strike kihívójaként is emlegetett FPS játék szép eredményeket tud már most is magáénak, havonta körülbelül 14 millióan játszanak vele világszerte. A mobilos megjelenés kapcsán Anna Donlon, a játék vezető producere elárulta:

külön fogják kezelni a PC-s és a mobilos verzió játékosbázisát, hogy egyenlő esélyeket, és játékélményt biztosítsanak minden fél számára. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/06/04/mobilon-is-jatszhato-lesz-a-nepszeru-esport-jatek-a-valorant/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Igaz a hír: Nápolyból keresik Rossit, de csak a felesége és a gyerekei

Igaz a hír: Nápolyból keresik Rossit, de csak a felesége és a gyerekei

Rekkenő hőségben tartotta meg csütörtökön Telkiben búcsú-sajtóértekezletét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Mielőtt …