2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Mindössze pár centiméter választotta el Dániát a győzelemtől

Hirdetés

Mindössze pár centiméter választotta el Dániát a győzelemtől

Mindkét válogatott egyaránt története hatodik világbajnokságára készült Katarban. Ami az egymás elleni mérkőzéseket illeti, mindössze egyszer találkoztak korábban a felek, 2002-ben egy barátságos mérkőzésen Dánia 2–1-re nyert. 

Óvatosabb mezőnyjátékkal indult a mérkőzés, az első komolyabb lehetőségig egészen a 11. percig kellett várni. Mohamed Drager vette célba a dánok kapuját 18 méterről, de az Andreas Christiensenről levágódó labda csak centikkel kerülte el végül a kaput. Nagyjából tíz perccel később a dánok is megvillantak, Christian Eriksen szöglete után Simon Kjaer fejelte kapura a labdát, de próbálkozását az egyik, ötösön belül álló tunéziai védő menteni tudta.

A 31. percben először került a hálóba a labda, de Issam Dzsebali egyértelmű lesről talált be, így érvénytelenítették a tunéziaiak gólját. Három perccel az első játékrész vége előtt kellett először bravúrt bemutatnia Schmeichelnek, mikor egy gyorsan elvégzett bedobás után Dzsebali kapott jó kiugratást, majd próbált hét méterről a kapuba emelni, de a dán kapus hárította a próbálkozást. Így a félidőre gól nélküli döntetlennel vonultak a felek.

Hirdetés

A DÁNOK KÉTSZER […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/22/vb-2022-dania-tunezia-csoportmerkozes-osszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Villámrajt után összeomlás, Horvátország csúnyán elintézte Kanadát

Villámrajt után összeomlás, Horvátország csúnyán elintézte Kanadát

Kanada az elmúlt öt évben látványos, végig felfelé ívelő pályán közelített a világelithez labdarúgásban. A …