2020. szeptember 18., péntekMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.18. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Mészáros Lőrinc papíron kiszállt a horvát fociból

Mészáros Lőrinc papíron kiszállt a horvát fociból

Mészáros Lőrinc nagyjából egy hónappal ezelőtt eladta a horvát első osztályú futballcsapatban, az NK Osijekben lévő részesedését, amely egy hozzá közel álló magántőkealaphoz került. A tranzakcióra a felcsúti Puskás Akadémia Európa Liga-indulása miatt volt szükség, írja a G7.

Június utolsó napjaiban több személycsere is történt az eszéki futballklub felügyelőbizottságában, majd alighogy felállt az új testület, az addig a felügyelőbizottságot vezető Mészáros Lőrinc július 9-én hirtelen lemondott az elnöki tisztségéről, helyét a futballügyeinek intézője, Takács Mihály vett át tőle.

Az eszéki klubot fenntartó cég tulajdonosa az NK OS d.o.o. nevű vállalat, amelynek Mészáros Lőrinc és horvát üzlettársa, Ivan Meštrović mellett egy harmadik tulajdonosa is van.

A Duna Aszfalt tulajdonosa, Szíjj László is tulajdonosa ennek a cégnek.

Szíjj egyben az NB III.-as tiszakécskei futballklub tulajdonosa, és mellesleg az ő luxusjachtján nyaralt nemrég Szijjártó Péter külügyminiszter. Mészáros a felügyelőbizottságból való lemondás után az NK OS d.o.o-ban lévő részesedését is eladta, a helyére pedig a BÉTA Magántőkealap érkezett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/08/19/meszaros_lorinc_nk_osijek_szijj_laszlo_felugyelobizottsag_lemondas_tulajdonosvaltas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Malmö már nagy falat volt, búcsúzott az El-től a Budapest Honvéd

A Malmö már nagy falat volt, búcsúzott az El-től a Budapest Honvéd

Az első körben a finn Inter Turkut nyögvenyelősen, hosszabbítás után kiejtő Kispestre nem várt könnyű …