2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Messi nem vett részt a Barcelona szezon előtti tesztelésén

Messi nem vett részt a Barcelona szezon előtti tesztelésén

Lionel Messi vasárnap délelőtt nem vett részt a Barcelona labdarúgócsapatának szezon előtti koronavírus tesztelésén, írja az MTI.

A katalán együttes játékosai délelőtt negyed tizenegytől délig kisebb csoportokra bontva az előzetes ütemezés szerint érkeztek az edzőközpontba, Messi azonban nem csatlakozott társaihoz. A spanyol sajtó már szombaton arról számolt be, hogy az egyesületet húsz év után elhagyni szándékozó argentin támadó korábbi elhatározásával ellentétben mégsem jelenik meg a vasárnapi tesztelésen. Márpedig teszt hiányában a 33 éves Messi hétfőn nem kezdheti meg társaival a felkészülést. Miután azonban távozni készül, ez vélhetően amúgy sem áll szándékában.

A Barcelona kedden

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/08/30/messi_nem_vett_reszt_a_barcelona_szezon_elotti_tesztelesen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Újabb koronavírus-fertőzötteket találtak a FTC női kézilabdacsapatánál

Újabb koronavírus-fertőzötteket találtak a FTC női kézilabdacsapatánál

Újabb négy játékosnak lett pozitív a koronavírus-tesztje a Ferencváros női kézilabdacsapatánál.Az együttes negatív koronavírustesztek birtokában …