2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Messi megbánta, hogy lehülyézte ellenfelét a világbajnokságon

Hirdetés

Messi megbánta, hogy lehülyézte ellenfelét a világbajnokságon

A hétszeres aranylabdás világsztár a vb-diadal óta először adott interjút, és a Buenos Aires-i Urbana Play rádióban beszélt arról, hogy mit mutatott Louis van Gaalnak, a hollandok szövetségi kapitányának, valamint a rivális csatárát, Wout Weghorstot inzultáló kijelentéséről is.

Nem örülök annak, amit tettem, és ami utána történt. Ezek a pillanatok rengeteg feszültséggel és idegeskedéssel járnak, minden nagyon gyorsan történik és az emberek különbözőképpen reagálnak. Semmi nem volt eltervezve, egyszerűen csak megtörténtek a dolgok.

Az argentin–holland negyeddöntő előtt Van Gaal azt nyilatkozta, hogy az ő játékosai jobban felkészültek a tizenegyespárbajra, mint az ellenfél, valamint arra emlékeztetett mindenkit, hogy Messi labdához sem ért a két együttes 2014-es vb-n vívott elődöntőjében, melyet szintén a dél-amerikai csapat nyert meg tizenegyesekkel.

Messi most azt mondta, hogy válogatott társai a meccs előtt tudatták vele, mit nyilatkozott Van Gaal, de csak azért tették, hogy feltüzeljék őt az összecsapás előtt. A 73. percben, büntetőből szerzett találata után Messi úgy ünnepelt, hogy Van Gaal elé állt, kezeit pedig a füle mögé tette, ezzel a gesztussal számon kérve a rivális kapitányt a nyilatkozatáért.

Hirdetés

A mérkőzés mindkét csapat játékosaiból komoly indulatokat váltott ki, vb-rekordnak számító 17 sárga lapot mutatott fel a játékvezető, egyet Messi is kapott vitatkozásért.

A hollandok Weghorstot csereként küldték pályára, ő pedig a rendes játékidő hosszabbításában két gólt is szerzett, ezzel az európai együttes […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2023/01/31/messi-megbanta-hogy-lehulyezte-ellenfelet-a-vilagbajnoksagon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Aranycipő, zászlóba tekert ukránok és angol győzelem az Eb-selejtezőn

Aranycipő, zászlóba tekert ukránok és angol győzelem az Eb-selejtezőn

A találkozó kezdése előtt aranycipővel köszöntötték Harry Kane-t, aki az olaszországi góljával a válogatott történetének …