2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megvesztegetnénk a FIFA-t egy észak-koreai vb-ért

Hirdetés

Megvesztegetnénk a FIFA-t egy észak-koreai vb-ért

Kik a legnagyobb favoritok? Lehet-e vb-t nyerni 38 éves középhátvéddel a kezdőben? Esetleg Lionel Messi él az utolsó nagy esélyével? Miért antipatikusak az angolok idehaza, ha a nemzetközi közvélemény szerint minimum a négy között lenne a helyük? Borbély Lászlóval, az Index katari tudósítójával és Ilku Miklóssal, az Index főszerkesztő-helyettesével, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság tudósítójával beszélgettünk a vb-rajt előtt. 

A Sportcast Vb Extra első epizódjában megpróbáljuk megvilágítani, miért ugyanolyan visszás sörgyártóként azzal kampányolni, hogy a világbajnokság antiszponzorai vagyunk, mint alkoholos italgyártóként a katari törvényekre fittyet hányni és elvárni, hogy elég pénzért cserébe reklámozhassunk a helyszínen.

Hogy a francia csapatkapitánynak, Hugo Llorisnak van-e igaza, amikor azt állítja, ők elsősorban futballisták, nem pedig politikai aktivisták, és akár egyetértenek velük, akár nem, tiszteletben kell tartaniuk a vb-nek otthont adó ország törvényeit és szokásait. Vagy az angoloknak, akik rögvest félreérthetetlen üzenetet küldve szivárványos repülőgéppel landoltak Katarba érkezve? 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2022/vb/2022/11/20/sporcast-vb-extra-elso-epizod-katar-2022-erosorrend-remenyek-kulisszatitkok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Villámrajt után összeomlás, Horvátország csúnyán elintézte Kanadát

Villámrajt után összeomlás, Horvátország csúnyán elintézte Kanadát

Kanada az elmúlt öt évben látványos, végig felfelé ívelő pályán közelített a világelithez labdarúgásban. A …