2020. július 12., vasárnapMa Izabella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.12. Izabella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megvan, mikor indul újra a Premier League

Hirdetés

Megvan, mikor indul újra a Premier League

Június 17-én szerdán, az Aston Villa és a Sheffield United, valamint a Manchester City és az Arsenal találkozójával indul újra az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság.

A csapatok annak a hétnek a végén – 19-e és 21-e között – már teljes fordulót játszanak majd – értesült a BBC, amely szerint a döntéssel valamennyi klub vezetése egyetértett, ám a részletekről tovább egyeztetnek.

A Premier League-et március 13-án függesztette fel az angol labdarúgó-szövetség a koronavírus-járvány miatt, akkor még 92 mérkőzés volt hátra a tavaszi szezonból.

Hirdetés

A bajnokság zárt kapus meccsekkel folytatódik.

A sorozatban érdekelt kluboknál összesen 2752 koronavírus-tesztet végeztek el, amelyek közül 12 lett pozitív. A következőkben a játékosoktól és a stábtagoktól hetente kétszer vesznek majd mintát. Azok, akiké pozitívnak bizonyul, hét napra karanténba kell vonulniuk.

A Premier League tabelláját a Liverpool vezeti 25 ponttal, mögötte a Manchester City, majd a Leicester City következik. A kieső helyeket a Bournemouth, az Aston Villa és a Norwich City foglalja el.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200528_koronavirus_premier_league_angol_bajnoksag#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új irány? Futballsztárok az ificsapatokból

Látható, hogy a DVSC, a Puskás Akadémia és a Honvéd utánpótlásképzése azért már fel tud …