2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megúszták a karantént a Real Madrid játékosai

Megúszták a karantént a Real Madrid játékosai

A Sky Sports News értesülése szerint a Real Madrid játékosai, a szakmai stáb és a vezetők felmentést kapnak a 14 napos karanténkötelezettség alól, amely Angliában a Spanyolországból érkezőkre vonatkozik.

A londoni kormány így akarja segíteni a nagy sportesemények lebonyolítását a koronavírus-járvány közepette a csatorna szerint.

A spanyol csapat a Manchester City elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágójára készül, az első mérkőzésén, még a koronavírus-járvány előtt, a City 2-1-re nyert Madridban.

A visszavágót jövő pénteken Manchesterben nézők nélkül rendezik meg. A döntő többszereplős tornájára a negyeddöntőktől Portugáliában kerül sor augusztus 12. és 23. között.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200728_Karanten_Real_Madrid_Anglia#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget …