2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megszólal Szilágyi Liliána édesanyja

Hirdetés

Megszólal Szilágyi Liliána édesanyja

Szilágyi Liliána tavaly év végén az Elviszlek magammal című műsorban beszélt először azokról a testi és lelki borzalmakról, amelyek őt, édesanyját és húgát érték a korábbi olimpikon úszó édesapja által. Az ügyvédként dolgozó Sz. Zoltán a vádak elhangzása után beperelte a lányát, mert szerinte a gyermeke hazudik. A nyilvánosság előtt zajló családi dráma pénteken újabb fejezetéhez ért, Szilágyi Liliána a bíróságon is súlyos dolgokat állított az apjáról.

Az alperes ügyvédje, Keviczki István a Borsnak azt mondta, védence már nagyon vágyott arra, hogy édesapja jelenlétében is elmondhassa állításait.

Liliána édesapja tévképzetben van, hiszen ő úgy véli, ez egy ellene folyó lejárató hadjárat. Szó sincs ilyesmiről: Liliána nagyon erős elhivatottságot érez abban a tekintetben, hogy a családon belüli erőszak visszaszoruljon, illetve az élsport közegében is megszűnjön ez a jelenség. Minden olyan, hasonló helyzetben lévő áldozat hangja szeretne lenni, akinek nincs lehetősége megszólalni

– hangsúlyozta Szilágyi Liliána jogi képviselője.

Hirdetés

Keviczki István hozzátette: védence is nehéz helyzetben […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2022/09/18/szilagyi-liliana-uszas-szexualis-eroszak-zaklatas-uszoper-becsuletsertes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rangos elismerésben részesült Schmitt Pál

Rangos elismerésben részesült Schmitt Pál

A rangos elismerést távollétében a szervezet 42. szemináriumán a görögországi Olümpiában Bartha Csaba, a Magyar …